מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מחר חודשמירית04/08/2011
זהו מחר חודש לא להאמין שאני אחרי וכבר עבר חודש הפחד החששות מהכל היו והלכו בעצם כאילו לא היו, ירידה של 15 קילו, שמחה ומאושרת, ומקווה להמשך הדרך כי יש עוד מלא מלא להוריד.
דרך חדשה חיים חדשים.
רציתי לדעת מהוותיקים כאן מה עשיתם שהיה אירועים איך התגברתם על האנשים שידעו שעשיתם והסתכלו לכם בתוך הצלחות ולאוו דווקא מרוע אלא מסקרנות אבל תודו שזה די מעצבן ולא נעים
יש לי ארוע עוד שבוע פעם ראשונה אחרי השרוול אשמח לתגובות
מירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחר חודש - תגובה
שולה זק04/08/2011מירית יקרה, לך נדמה שמסתכלים בצלחת ובפה...ומי שמסתכל שיהנה.
את תנהגי בטבעיות. תמלאי לך צלחת כאוות נפשך וממנה תאכלי ותטעמי מה שבא לך.
את לא אמורה "לדפוק" חשבון לאף אחד וגם לא הסברים והרצאות - למה את אוכלת וכמה.
שיהיה לך אחלה של ארוע ותהני מכל ביס וריקוד.
ואלה כבר חודש מאז המפגש שלנו
הזמן טסססססססס
פלא שאני כבר מתגעגעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורגת אותי מצחוק
מירית04/08/2011כן כן כבר חודש מהמפגש שלכם הייתי מאושפזת בדיוק
ויום אחרי הגיע ד"ר מחאגנה לביקור ואמר שהיה כיף
חבל שלא באתי חחחחחחחחחחח אם הייתי באה זה היה שידור חי של משרוול טריה הישר מביה"ח עם הנקז
לא נורא מבטיחה בארוע הבא להגיע יש כמה שאני סקרנית לפגוש
בנתיים תודה על התגובה
אה וחשבתי שאולי תבואי לסדנא שלנו ביום ראשון בנשר אם תוכלי תעשי קפיצה יהיה כיף לפגוש אותך
חיבוק ענק
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיריתי היי
שוש - בית רימ04/08/2011היי, נפגשים ביום ראשון....
תקשיבי מתוקה, צריך לשים פפפפפפפפפפפפפס פשוט פס על כל אלו שמסתכלים ושואלים שאלו שלפעמים מציקות מאוד!!
לי גם יש אירוע בעוד שבועיים אני יהיה גם בערך חודש וקצת אחרי.
אני מתכוונת ממש להנות באירוע ולא לתת לאף אחד להרוס לי .
שיהיה לך ביטחון עצמי ושכולם יקפצו.
אוהבת, שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוש
מירית04/08/2011נפגשים?? בטח נפגשים נורא נורא נהנתי ביום ראשון שעבר
קצת אולי חשפתי על עצמי יותר מדי (אולי מוקדם היה והייתי צריכה לחכות עם החשיפה) אבל יאללה אולי כי הקבוצה כזו קטנה ואת יודעת מה שיושב על הלב בסוף יוצא החוצה.
הארוע הוא מהעבודה ובעבודה כולם יודעים שעשיתי
וכולם כבר אמרו לי עכשיו נראה מה את אוכלת
זה קצת מלחיץ אותי כי זה לא נעים שמסתכלים אבל אני בטוח יהנה ואיך אמרה שולה שכולם יקפצו.
נתראה ביום ראשון ברור אני מחכה לזה בקוצר רוח
נשיקות
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחביבתי אני 7 חודשים אחרי
ליאתול04/08/2011השרוול ואירועים לא חסרים לי (כולל מפגשים עם חברים ומשפחה) ואני "מצפצפת" על כולם ואוכלת מה שאני יכולה , רוצה ורק עד למצב בו אני שבעה.
אם יש למישהוא בעיה והוא מסתכל עלי ולא משנה מאיזו סיבה אז אני מזכירה לעצמי שזו "בעיה" שלו ולא שלי, כששואלים אותי מסקרנות אז אני עונה בכנות מלאה לטוב ולרע אבל אני בצורה כזו מסננת לי את "הכאב" ראש של מה חושבים עלי או איך אני ניראת להם .
לי יש גם את כל ה"נחמדים" ששואלים כמה נשאר לך לרדת? ואני מסננת אותם ועונה רק למי שבאמת איכפת ממני.
מקווה שעזרתי .
תידאגי כרגע רק לעצמך כי בסופו של דבר רק את חשובה בתהליך הזה!!!
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נילי04/08/2011אני עודלא עברתי את הניתוח, אבל רוצה להמליץ לך מה לאכול קצת לפני הארוע, כך שתגיעי אליו לא רעבה. זה יעזור לך לאכול בצורה מבוקרת ואחרי ביס השני של כולם. תנסי לא לדבר הרבה על תהליך שאת עוברת ולענות בקצרה : אני מרגישה טוב, הכל בסדר, תודה. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)