שאלה לרופאים-הצרת קיבה דרך הפה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים-הצרת קיבה דרך הפה
    סיון
    04/08/2011

שלום, האם יש למישהו מידע לגבי הניתוח (מלבד מה שפורסם במהלך דצמבר 2010 כאשר רק התחילו את הניתוח בישראל)? אולי מישהו שעבר את הניתוח יכול לשתף אותי? אני יודעת שזהו ניתוח חדשני וטרם ישנם נתונים סטטיסטיים, אך בכל אופן כבר עושים אותו למעלה מחצי שנה... תודה מראש.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצרת קיבה דרך הפה - תגובה

שולה זק
    04/08/2011

כרגע, ד כמה שידוע לי מנתחים את הניתוחים המוכרים לנו: טבעת, שרוול ומעקף קיבה. לי אישית לא ידוע שהתחילו בניתוחים דרך הפה.
    נפנה את השאלה לרופאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבה על הצרת קיבה דרך הפה - תגובה

שולה זק
    06/08/2011

כאת הכתבה אני מכירה ואת הנושא.
    פי שכתבתי לך. לא ידוע לי שעושים את הניתוח. עדיין אין מידע מספיק עליו ועד כמה שידוע לי גם דר' אסנת רזיאל לא מבצעת אותו.
    תיכנסי לאתר של מלב"י ותנסי לברר איתם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשולה

סיון
    06/08/2011

שולה תודה. זה נשמע בכתבה כל-כך מבטיח... נשרמתי להרצאה באסותא ביום ד' הקרוב, אנסה לברר, ואם אדע משהו - אשתף את הפורום. חייבת לציין שהפורום בהחלט נהדר ועוזר מאוד. אני עדיין בשלבי גישוש, אני מסוג הטיפוסים שלפני שעושים משהו - חוקרים הכל לעומק מכל הזוויות, כמו שבעלי אומר - "חופרת". הפורום מאוד עוזר לי להבין ולהתגבש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשולה - תגובה

שולה זק
    06/08/2011

ממליצה לעשות חיפוש תחת השם מקס ברנר....יחסוך לך המון "חפרנות" והתחרפנות חחחחחח. תאמיני לי שלא תצטערי.
    בכל מקרה אנחנו כאן ותמיד נשמח לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיוון היקרה

רוזי
    06/08/2011

שבוע טוב וטוב שאת בודקת לעומק יש לי מכיר שעשה את הניתוח וירד רק 8 קילו ב3 חודשים ושוב חזר אליהם בגדול סיוון כול אחד מאיתנו מדבר מהמקון שלו כמובן והצלחה שלו שמי רוזי זבטאני אשמח אם תיכנסי בגוגל תקראי כתבה שלי נותחתי לפני שנה וחצי אשמח לעזור גם בפייס רוזי זבטאני חשיבהחיובית ואחלה שבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לרופאים-הצרת קיבה דרך הפה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    06/08/2011

שלום רב
    הפעולה הזו עדיין בחיתולים בעולם ואין מספיק אנפורמציה לגבי ההצלחה שלה לטווח הרחוק.
    אינה בסל הבריאות מאחר והינה נסיונית ועולה הרבה כסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובות,תמיכה והמלצות!

סיון
    07/08/2011

שיהיה שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו