מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צלקות...ציפיטפוט04/08/2011
אז היום בשעה טובה ומוצלחת הורידו לי את התפרים (הסיכות)
ואני מרגישה כבר יותר משוחררת,
רציתי לשאול לגבי משחה נגד צלקות - המליצו לי בבית מרקחת על "קלו-קוט"
יש מישהו כאן שמשתמש בזה? ממליצים? ואם כןן מתי כבר אפשר להתחיל למרוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אישית לא השתמשתי אבל
ליאתול04/08/2011כהקטנטונת שלי "פתחה" את הסנטר נתנו לי לקנות את המשחה (ג'ל) וזה עזר מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות... - תגובה
שולה זק04/08/2011אני מכירה משחה נגד ג'וקים, נגד יתושים. אבל נגד צלקות....מוזר!!!!! הרי יש לך כבר צלקות קטנטנות....תאמיני לי שתוך זמן קצר תחפשי אותם....אלא אם החברה שהמציאה את ה"נגד צלקות" בקשיים כלכליים ואת רוצה לתרום לרווחתם שימציאו עוד פטנטים חחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה!
ציפיטפוט05/08/2011את לא יודעת כמה אני שמחה שיש לי אותך פה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני השתמשתי במשחה
לילך.פ05/08/2011היא מצויינת וצריך למרוח אותה כל יום שכבה קטנטנה על כל צלקת. זה בהחלט עוזר ומונע מהצלקת להיות תלת מימדית... וזאת המילה האחרונה במשחות נגד צלקות...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות
אורלי06/08/2011לי המליצו (וזה יעיל) על שמן חיטה.. קניתי בסופר פארם.. זה מרכך קצת וגם מעדן את הצלקות..
בהצלחה
שבוע נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)