מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חזון העצמות הבולטות....גילה פ05/08/2011
מעבר לעובדה שאחרי 35 ק"ג מחליפים חזיה ל-2 מידות פחות, תחתונים, וכל בגד אחר למידות נורמליות (מידה 40) , אתמול בעלי מחבק אותי ואומר לי, כולך עצמות בולטות, הבוס שלי טוען שרואים לי רעב בעיניים, והבן שלי גילה שיש לי עצמות בצוואר, איזה כיף לשמוע את זה.
אבל... איך מתגברים על הפחד מעליה... אומנם יש לי עוד 8 ק"ג ליעד אך בכל זאת , זה מחלחל לי, העובדה שהשרוול רק עזר לי בירידה והמוח , הוא מוח שמן.
יש עצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזון העצמות הבולטות.... - תגובה
שולה זק05/08/2011זוכרת את ביבי במערכת הבחירות?? ל א מ פ ח ד י ם! לא מ פ ח ד י ם!!!
די עם הפחדים האלה ועם המחשבה שהנה אוכלים ומשמינים.
אני משוכנעת שאם תאכלי נכון ותהיי עם יד על הדופק - הווה אומר - אם הגזמת כמה ימים באכילת כמויות של פחממות וסוכרים. חוזרים כמה ימים לתפריט של הדיאטנית.
אי אפשר לחיות בצילו של חשש. זהו צאי מעולמך השמן וכנסי לנעלי "חזון העצמות".
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוש
מירית05/08/2011אני כל כך שמחתי לקרוא את מה שכתבת, שמחה בשבילך על הירידה היפה ועכשיו אני גם יכולה לגלות שאת אחת מהחברים כאן שתמכו בי גם דרך הטלפון פייס וכל דרך התקשרות אחרת
אז הנה אני שמחה שוב בשבילך והנה עבר חודש אצלי היום בדיוק חודש לא להאמין
צריכות לעשות מפגש
נשיקות וחיבוק ענק
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)