מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי חבריםאפרת עוזיאל06/08/2011
סתם מעלה תמונות מהאירוע האחרון
50 קג פחות שיהייה שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים באירועים ? האם לא מתפתים ?
מתעניינת08/08/2011אכלת משהו באירוע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארוע
אפרת עוזיאל08/08/2011ברוררררררר ונהנתי מכל ביס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתויים זה במדור אחר לא כאן
רותי09/08/2011כאן מתמודדים עם ניתוח בגוף
וחלק מההתמודדות היא ללמוד להתמודד עם אוכל....
לאנשים שמרבים בדברי מתיקה ממליצים הרבה פעמים ניתוח מעקף, ולא שרוול.
לא- הפיתויים לא נעלמים - לא מנתחים את המוח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארוע ראשון היום
מירית12/08/2011הי
היום אני חודש ואפשר להגיד אוטוטו ושבוע והיום היה לי הארוע הראשון
אז לקחתי צלחת ריקה ונקיה שמתי שם דברים שחשבתי שאוכל לאכול כמובן מכל דבר קמצוץ בסוף היתה לי צלחת יפה ומכובדת שונה מצלחות של פעם שהיו עמוסות
טעמתי מכל דבר שלקחתי כפית והשאר נשארו בצלחת
ככה הרגשתי שלא קופחתי וגם אכלתי כמו כולם וגם לא העמסתי על הקיבה ונהנתי
אותו דבר שהגישו קינוחים לקחתי 2 קינוחים (היה בופה) טעמתי כפית וזהו
נהנתי מהטעם מה שפעם הייתי אוכלת ללא כל פורפורציה
אפשר ללכת לארועים לטעום לקחת ביס/ נגיעה מהדברים שלקחתי להרגיש שבעה ומרוצה
17 קילו פחות נהנתי כמו שלא נהנתי פעם
איך שהמוח שלי השתנה בעקבות הניתוח ולא האמנתי שזו אני
אם אני יכולתי כולם יכולים
בהצלחה לכולם
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירית אני מאוהבת בך. איזה כייף
אולגה12/08/2011לקרוא את ההודעות שלך. את נותנת אופטימיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירית
גילה פ12/08/2011כל הכבוד, לומדים להנות גם מדברים קטנים.
מחכה כבר לראות אותך, בע"הב- 17 לחודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה
מירית13/08/2011אני עושה את זה בכיף, כי אני יודעת ומבינה את אלה שלפני התהליך בתוך התהליך ואחרי איך אומר השפט אין חכם כבעל נסיון
כיף לי לעזור וכיף לי שאת נהנת ממה שאני כותבת הכל מהלב ומכל הלב
שארד בצורה משמעותית אשים תמונה שלי
אם יש לך פייסבוק חפשי mirit shmil ואשמח לאשר אותך ואז תוכלי לראות מי אני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בנתייים יקירתי חיבוק ענק וים הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוש גם אני אשמח לפגוש אותך כמובן
מירית13/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)