מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שונאת את הבחילה שעל הבוקרלולי08/08/2011
אני שותה מיץ לכדורים וזה עושה לי בחילה כל בוקר
שאני אוכלת כואב לי
ובכלל אני נגעלת מאוכל
אני פותחת את המקרר ולא רוצה שום דבר שום כלום
ואתמול לא לקחתי ויטמינים
ואני כמו מטוטלת פעם בסדר ופעם גרוע
פעם כן ופעם לא
מהלכת בין קצוות כמו משוגעת (טוב בטח כבר חלק יגידו שזה נכון)
אז מה בעצם? האוכל מגעיל אותי? מפחיד אותי?
מה בדיוק קורה?
אני רוצה להניח למחשבות אבל מה לעשות שבוקר עכשיו, יום חדש
בחילה חדשה, חוסר רצון לאכול קבוע
וזה נגלה לעין וזה נגלה למחשבה והיא פורצת
בקצב שלה היא נחשפת בפניי: אמיתית וכואבת
ואני לא מתכחשת לה
ומספרת.
זהו אני יוצאת לעבודה, אין עליי כלום, לא רוצה שיהיה עליי דבר
ממילא אני מתנהגת במקריות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שונאת את הבחילה שעל הבוקר - תגובה
שולה זק08/08/2011בוקר טוב עוברית,
תנסי לשתות מים רגילים, או מים בטעמים ולא מיץ. מיץ הרבה פעמים גורם לבחילות ואף לצרבות.
שיהיה לך אחלה של יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לוקחת אומפרדקס נגד הבחילות ??
מקס ברנר08/08/2011אני לקחתי -בהוראת המנתחת- כארבעה חודשים לאחר הניתוח.הבחילות הן עניין פיזיולוגי.זה לא הכל בראש !
והחלקים שהם כן בראש-צריך להתקדם לאט,בזהירות ובלי לגרום נזקים.כמו שדורבנים מתעלסים...
אני מניח שהקולגות שלך בצבא לא משתתפים איתנו ב "חיים הסודיים "שלך ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור מקס
לולי08/08/2011אסור בתכלית האיסור
ומכאן בדידות נוראית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס לגבי בחילות
דפנה08/08/2011הי. גם אני סובלת מבחילות לפעמים ובגלל זה נמנעת מהויטמינים. מה הסיבה לבחילות? האם זה עובר בשלב מסוים? ממה שהבנתי יש לך הרבה ידע בתחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד ההחלמה הסופית של הקיבה
מקס ברנר08/08/2011עוברים מספר חודשים.לכן ממליצים המנתחים ליטול לוסק/אומפרדקס במשך תקופה דומה,שכן תרופות אלה מפחיתות את חומציות הקיבה.
תדירות הבחילות היא אינדיבידואלית,והיא קשורה גם בסוגי המזון הנצרכים,ובהרגלי האכילה (למשל ארוחות תכופות ולעיסה טובה ואיטית ).עם הזמן הבחילות חולפות.היי קשובה לגופך !
לא הייתי להמליץ להמנע מויטמינים.בחודש הראשון ויטמינים נוזליים או למציצה מומלצים,וקלים יותר לקליטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מיץ רגיל
לולי08/08/2011זה ויטמינצ'יק
הרוב זה מים התרכיז הוא שולי
ומים עוד יותר עושים לי בחילה
בכלל לשתות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות בבוקר
נילי08/08/2011סליחה על השאלה אינטימית - אבל אולי את בהריון ? הרגשות שלך מאוד מסכירות לי את הריונות שלי - אין תאבון, אין מצב הרוח, בחילות מכל דבר......בכל מקרה - תיהי חזקה, הכל הסתדר, תנסי לאכול מרקים (מרק עוף עם איטריות, מרק ירקות מרוסק, מרק בטטה מרוסק). זה תמיד עוזר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי
לולי08/08/2011זה החלום שלי להיות בהריון ולהביא עוד ילד אחד לעולם
אחרי ההפלה זה החלום שלי
ובקשתה של בתי הקטנה
אני לא בהריון כי אין סיבה
וחוצמזה אסור בשנה הראשונה אחרי הניתוח אז בכלל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברית,
יושי08/08/2011אצלי הבחילות מגיעות בגלל שאני לא אוכלת...
אם אני מקפידה על ארוחה פיצית כל שלוש שעות אין בכלל בחילות.
והבחילה של הבוקר זה בגלל שאין אוכל עדיין כי זה בוקר אז אני אוכלת משהו קטן או שותה קפה (קר או חם)וכמובן לוקחת לוסק והבחילות נעלמות...
זה בגלל שאת לא אוכלת- תאכלי, מעט- אבל תאכלי וההרגשה שלך תהיה הרבההההההההה יותר טובה - גם פיסית וגם נפשית-
תנסי- אם לא תנסי- איך תדעי אם אני צודקת?!
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאמינה שאת צודקת
לולי08/08/2011אני מנסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)