מחיר ניתוח פרטי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מחיר ניתוח פרטי
    ריאם
    09/08/2011

שלום
    אני בת 21 סובלת משמנת יתר חולנית, יש לי BMI 39 אז אני לא עומדת בקרטריונים של מסרד הבריאות
    אני מעוניינת בביצוע הניתוח באופן פרטי, אז השאלה היא כמה העלות של הניתוח באופן פרטי ???? (אני חברת קופת חולים לאומית ויש לי מושלם).

תודהההה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחיר ניתוח פרטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין דבר כזה- תגובה

שולה זק
    09/08/2011

בוקר טוב
    אין דבר כזה ניתוח פרטי למי שלא עומד גקריטריונים.
    הקריטריונים נקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות הנחה את הקופות לנהוג על פי הקריטריונים .
    זה לא ניתוח כבקשתך ולא ניתוח קוסמטי - זה ניתוח שנועד לאנשים הסובלים מהשמנת יתר חולנית ועל כן הוא בסל הבריאות.
    הניתוחים בבתי חולים ציבוריים הם ללא עלות כספית. במרכזים הרפואיים הניתוח כרוך בהשתתפות עצמית תלוי במרכז וברופא. וזאת שוב אני חוזרת אך ורק למי שעומד בקריטריונים וקיבל אישור מהקופה לניתוח.
    ממליצה להירשם לקבוצת תמיכה וללכת לדיאטנית ולהיות במעקב שלה כמו כן לשלב פעילות גופנית ותראי שהתצאת לא יאחרו להגיע. זה בדיוק מה שתצטרכי לעשות גם אחרי הניתוח. אז תחליטי עכשיו לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים ותראי שתהיי גאה בעצמך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיר ניתוח פרטי - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    12/08/2011

תבדקי טוב טוב את המשקל ואת הגובה שלך. לרוב אנחנו פחות גבוהים ממה שזכור לנו מגיל 18

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו