להמשיך לסגור את הטבעת? עד מתי?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• להמשיך לסגור את הטבעת? עד מתי?
    ליזי
    09/08/2011

תודה על התגובה לגבי קבוצות תמיכה, ממש מצער שאין קבוצות כאלה...
    אני כרגע סגורה על 8 CC בטבעת. לא ממש התסדר לי ההרגלי אכילה. בבוקר אני לא אוכלת כי ממש רע לי עם אוכל, אני שותה 1-2 קפה בבוקר, בצהריים אני אוכלת סלט ענקי (עובר לי טוב) מידי פעם הסלט מלווה בפחמימה (תפוח-אדמה) טונה וכו, זה משביע עד אשר אני מגיעה הביתה ואז אוכלת די הרבה. ולפעמים אני אוכלת משהוא קטן גם בערב (אני לא אוכלת לחם- עושה לי רע). מה קורה עם הקיבה שלי, אני צריכה לסגור עוד? אני לא ממש יורדת במשקל (עד עכשיו ירדתי 14 ק"ג במשך 5 חודשים) סגרתי בהדרגה את הטבעת. את חושבת שאני צריכה לסגור עוד? אולי ברבע מספר? אני ממש בדילמה, אני חושבת שאולי לא ארגיש טוב עם הסגירה (1/4). מה לעשות? איך אוכל לרדת במשקל ועדייין להנות מהאוכל כפי שאני נהנת היום.HELP

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להמשיך לסגור את הטבעת? עד מתי? - תגובה

שולה זק
    09/08/2011

את חייבת לגשת דחוף לדיאטנית ולקבל תפריט שמתאים לך ולניתוח שעברת. כמו כן גשי למנתח ותתיעצי איתו בקשר לסגירה. האם את יורדת בקצב נכון? אולי הסגירה גדולה מידי ואת אוכלת לא נכון כי נתקע לך או מקיאה. או שמא את פתוחה מידי.
    מענה לזה רק המנתח יכול לתת לאחר צילום וק"ת וכן דיאטנית שתתאים לך תפריט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להמשיך לסגור את הטבעת? עד מתי? - תגובה - תגובה

הילה כהן
    11/08/2011

מסכימה עם שולה , תחזרי לדיאטנית שמטפלת בך לקבל תפריט ולהחליט יחד על סמך הרגלי האכילה שלך אם הניפוח מתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו