עד מתי ?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עד מתי ?
    נונה
    09/08/2011

היי עברתי את כל הבדיקות קבעו לי כבר תור לטרום ניתוח ודחו אותו בגלל השביתה אחרי זה התקשרו שוב דחו אחרי זה התקשרו קבעו תאריך אחרי כמה ימים שוב דחו ודחו ודחו יש לציין שאני בכללית ועומדת לעבור את הניתוח אצל ד"ר אמנון אבנת בסורוקה וכל פעם דוחים אותי לתאריך אחר ואני כבר מיואשת לא יודעת מה לעשותת התקשרתי נידנדתי להם זה ממש לא עוזר אין יחס כמו שאומרים מה עליי לעשות אני מיואשת נמאס לי לחכות ולהשמיון עוד ועוד ועוד אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ותגידיו לי האם זה הגיוני שהם אמרו לי שאני צריכה לבוא לטרום ניתוח ושזה בעצם כבר יום אישפוז ואחרי זה יום למחרת הניתוח אבל הם כל הזמן דוחים אותי נמאסססססססססס

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עד מתי ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד מתי ? - תגובה

שולה זק
    09/08/2011

טרום ניתוח זה להגיע ולפוש את המנתח עם הבדיקות ואת המרדים. ואז מקבלים תור לניתוח.
    אין לי מושג כיצד מנהל בית חולים זה או אחר, אבל השביתות זה בהחלט בעיה ואת צריכה להמשיך ולנדנד עד שתקבלי את שלך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם במדיקל סנטר שובתים??? אל תלחיצו

אולגה
    10/08/2011

אותי!!!
    יש הבדל כלשהו??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נונה

הכללית
    10/08/2011

צר לי לשמוע את הדברים. אשמח להפנות אותך לנציג/ת קשרי לקוחות כדי שתדברו והוא ינסה לסייע לך וגם להסיק מסקנות להבא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו