מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוברית - היום אני מזדהה איתךיושי10/08/2011
בחילה מטורפת..... שאפילו לא יכולה לאכול מרב פחד שאקיא...
ממש מגעיל לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מבינה שבסופו של דבר
לולי10/08/2011אני לא אוכלת מתוך פחד
עד עכשיו מהבוקר שתיתי כוס אחת של מיץ
הרגשתי בחילה
בהמשך אכלתי גבינה לבנה
וזהו
אני חייבת לשתות לדעתי
אבל כל דבר שאני מנסה להכניס לפה מגיע מתוך פחד
נאכל בפחד
מתעכל בפחד
וזהו
עוד מעט אני חודשיים אחרי הניתוח
ועוד לא מצליחה להתמיד עם הויטמינים
כבר שלושה ימים לא לקחתי
אחרי הצלחה של שלושה ימים
שבאו אחרי חודש וחצי של כלום
אני מרגישה נורא
ולא בא לי כלום יותר
ממש כלום
רק לעבוד וללמוד
ולהפעיל את הראש במקום אחר
פוחדת לעזוב את הפורום
מנסה להיתלות בו
כדי שיהיו לי ניצוצות של מחשבה כן על אוכל
ובזכותך
הגבתי לספר ולשתף
ולשמוע את הצעקה הפנימית שלי יוצאת החוצה
תתאפסי כבר על עצמך
אני מאחלת לך שהבחילות יעברו
מקס ממש הסביר את הסיבות למה
תאכלי ותשתי בסוף יהיה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרקרים-שתי
מקס ברנר11/08/2011לא יודע איזה תפריט נתנו לך אבל אני התחלתי עם קרקרים "לבנים" (דלי סיבים )פחות משבועיים אחרי הניתוח.בפז"ם שלך אפשר לאכול כבר קרקרים דגנים או שיפון עם מגוון ממרחים
תחזיקי לידך בקבוק "מים בטעמים"וקחי לעיתים קרובות שלוק.נסי לשתות שניים כאלה לאורך יום העבודה/לימודים.
ויטמינים-קחי נוזלי או למציצה.שימי אותם במקום גלוי-היכן שאת שותה את קפה השחרית שלך.קחי פעמיים ביום.
אומפרדקס-עם זה מתחילים את היום !קחי עם קצת מים רבע שעה לפני כל דבר אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הנה היום כבר אני בלי בחילות
יושי11/08/2011לפחות לא כמו אתמול...
אבל אתמול ממש הזדהיתי איתך- אבל זה לא עד כדי כך אצלי... אני אוכלת "קצת" יותר ממיץ וגבינה...
את חייבת להתחיל לגוון באוכל!מקסי צודק לחלוטין- קרקרים ממש באים טוב, אצלי הולך טוב פתית,
עוברית כפרה- אנחנו לא רוצים שתעלמי לנו... רק שתורידי איזה כמה קילוגרמים ,,,
לאכול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי יושי - תגובה
שולה זק11/08/2011אני שמחה שאת חשה בטוב היום.
לכולנו "יום עאסל ויום בסאל,.
עוברית איתנו כל הזמן והיא מתמודדת בדרכה שלנו ובעזרתנו כמובן בכל הקשיים שהם לא קלים.
המשך יום נעים לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)