אבנים בכיס מרה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אבנים בכיס מרה
    זיו
    10/08/2011

היום בבדיקת האולטרה סאונד המקדימה לניתוח אמרה לי בטכנאית כי רואים אבנים רבות בכיס המרה שלי. האם מישהו יודע מהי ההשפעה על הניתוח (שרוול)? האם יתכן שיהיה עליי לעבור גם ניתוח להוצאת האבנים?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבנים בכיס מרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני עברתי ניתוח "משולב" של כריתת

ג'ני
    10/08/2011

כיס מרה ושרוול - באותו הזמן והכל עבר שלום!
    אני נותחתי אצל דר' קידר בבילנסון
    כדאי לך לברר עם המנתח שלך! כי אני לא יודעת אם כולם מנתחים ככה,וגם בזמנו אמרו לי שזאת החלטת המנתח אם בכלל כדאי להוציא את כיס המרה או לא
    ממה שאני יודעת הרבה פעמים יש מצב של יווצרות אבנים בכיס מרה אחרי ניתוחי קיצורי קיבה..וכבר יש לך מצב כזה אז באמת שווה לברר אתך המנתח כדי לעשות את 2 הניתוחים ביחד!

בהצלחה!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ני גלשת בפורום משורוולים

אני
    13/08/2011

לפנ הניתוח בכינוי jenny ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח משולב

יעל הצפונית
    10/08/2011

גם אני עברתי ניתוח משולב, ולא מצטערת לרגע. מכירה שניים ששנה לאחר השרוול נאלצו לעבור ניתוח להסרת כי מרה.
    לדעתי עדיף להפטר מזה בניתוח אחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 1+1...

רותי
    13/08/2011

גם אני הופתעתי כשאמרו לי ...ועברתי את שני הניתוחים ביחד.אני יודעת שיש מנתחים שדוגלים בהפרדה בין הניתוחים
    .לדעתי עליך להתייעץ עם המנתח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו