מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אבנים בכיס מרהזיו10/08/2011
היום בבדיקת האולטרה סאונד המקדימה לניתוח אמרה לי בטכנאית כי רואים אבנים רבות בכיס המרה שלי. האם מישהו יודע מהי ההשפעה על הניתוח (שרוול)? האם יתכן שיהיה עליי לעבור גם ניתוח להוצאת האבנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עברתי ניתוח "משולב" של כריתת
ג'ני10/08/2011כיס מרה ושרוול - באותו הזמן והכל עבר שלום!
אני נותחתי אצל דר' קידר בבילנסון
כדאי לך לברר עם המנתח שלך! כי אני לא יודעת אם כולם מנתחים ככה,וגם בזמנו אמרו לי שזאת החלטת המנתח אם בכלל כדאי להוציא את כיס המרה או לא
ממה שאני יודעת הרבה פעמים יש מצב של יווצרות אבנים בכיס מרה אחרי ניתוחי קיצורי קיבה..וכבר יש לך מצב כזה אז באמת שווה לברר אתך המנתח כדי לעשות את 2 הניתוחים ביחד!
בהצלחה!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ני גלשת בפורום משורוולים
אני13/08/2011לפנ הניתוח בכינוי jenny ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח משולב
יעל הצפונית10/08/2011גם אני עברתי ניתוח משולב, ולא מצטערת לרגע. מכירה שניים ששנה לאחר השרוול נאלצו לעבור ניתוח להסרת כי מרה.
לדעתי עדיף להפטר מזה בניתוח אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1+1...
רותי13/08/2011גם אני הופתעתי כשאמרו לי ...ועברתי את שני הניתוחים ביחד.אני יודעת שיש מנתחים שדוגלים בהפרדה בין הניתוחים
.לדעתי עליך להתייעץ עם המנתח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)