חוזר לגברת שולה זק !

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חוזר לגברת שולה זק !
    אחמד ב
    11/08/2011

תודה רבה על התגבוה ועל ההתעניינות
    לגבי מה שהזכרתי בקשר לאנתיביוטיקה זה הולך ככה :
    עשיתי לפני חמישה ימים בדיקת דם בקופת חולים ועוד בדיקה אחת שאני לא יודע למה אני אמור לעשות אותה ולא יודע איך קוראים לבדיקה הזאת האחיות לקחו קסם אוזניים גדול ודחפו לי לאף הוציאו נוזל מה שהיה באף וסגרו בתוך קופסת פלסטיק ושלחו למעבדה מן הסתם , אז כשהגיעו התוצאות של בדיקות הדם היוא בסדר גמור ואני לא צריך שום וויטמינים אבל בקשר לבדיקה הזאת שלקחו לי מהאף רופא המשפחה המליץ לי עעל תרופה לקחת למשך5-6 ימים ואז לעשות את הבדיקה שוב קראתי על התרופות שהם אחת למריחה בתוך האף ועוד כדורים לבליעה היה רשום אנטיביוטיקה

אז השאלה שלי אם אחרי הבדיקה השנייה התברר שלא הרפיתי מהתרופה שהוא נתן זה מעקב את הניתוח אני ממש ממש אבל ממש מודאג הייתי מת לשואל את הרופא אבל הוא בחול כרגע ואני מרוב דאגות לא סובל עד שהוא יחזור

תודה רבה מראש !

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוזר לגברת שולה זק !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוזר לגברת שולה זק ! - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    12/08/2011

הבדיקה שנעשתה הינה בדיקה באם אתא נשא לחידק שנקרא staph שחלק מהאוכלוסיה הינו נשא לחידק זה. ע"מ שהחידק לא ידביק חולים אחרים ויכול להשפיע לרעה הנהגנו ברמב"ם את הבדיקה הזו. באם הבדיקה חיובית ואתה אכן נשא לחידק טיפול של 6 ימים לרוב מספיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר

אני
    13/08/2011

יש לי תאריך לניתוח ברמב"ם לעוד פחות מחודשיים ושלחו לי יחד עם טופס ההזמנה מכתב שבו כתוב משהו על בדיקה שעושים דרך האף האם אני חייבת לעשות אותה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן חייב לעשות אותה

אורטל
    13/08/2011

אני גם עשיתי אותה זה לוקח שניהה אם יש לך את החיידק הזה אז זה יעשה לך זיהום אחרי הניתוח אם יש לך רשום שם איך לטפל 5 ימים לפני הניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו