מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תחושת רעב חזקהלימור12/08/2011
בס"ד
שלום רב
עברתי ניתוח שרוול בתאריך 23.6.11 עקב שחמת כבד
יש לי תחושות של רעב רוב היום
אני שותה המון , אוכלת הרבה ירקות - חסה
ביצת קישקוש
מה עושים עם התחושה של הרעב ?
ירדתי מהניתוח 14.5 ק"ג
(משקל התחלתי 106 ק"ג , ערב הניתוח שקלתי 94.5 היום 80 ק"ג )
לוקחת נורמלקס כל יום ומולטי ויטמין ואומפרדקס 20 מ"ג בוקר וערב
האם זה נורמלי שיש תחושת רעב כל כך חזקה ???
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב לימר
יעל הצפונית12/08/2011מן הסתם ככל שעובר הזמן, התאבון קצת חוזר ואיתו הרעב. הלוא לא הגיוני שנישאר על כמויות מזעריות של אוכל לתמיד.
האם את בלווי דיאטני? זה מאד חשוב. פרטת רק מעט מה את אוכלת בדגש על הרבה ירקות וביצה מקושקשת. אני מניחה שזה לא רק זה, כי אם כן זה לא מספיק.
לאחר הניתוח הגוף זקוק לחלבונים. האם את אוכלת עוף? דגים? טונה? פסטרמה? מותר לך גם פתית או לחם קלוי עם ממרחים כמו חומוס, וטחיה. בקיצור, נראה לי שאת לא אוכלת מספיק ומכאן נובע הרעב שלך.
רצוי לווי של דיאטנית ואולי תפתר לך הבעיה.
בהצלחה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ליעל הצפונית
לימור12/08/2011בס"ד
תודה רבה ותזכי למצוות על תשובתך
אני ללא ליווי דיאטנית- היה בעיה על קופ"ח
אבל ברוך השם זה הסתדר
אני בהקדם אגיע לדיטאנית
אני גם אוכלת כמה כפות של חומוס או טחינה
לא אוכלת גד או עוף
אתמול ניסיתי חזה עוף - ולא הקאתי אבל יש תחושה של עצירות
לכן אני לא ממהרת להכניס עוף לכלכלה
בעיקר מרק טחון וסלט ירקות , גרבר, מעדן תענוג 0% ,
ניסיתי היום לשתות יותר וזה העביר את הרעב
אז אני חושבת שאולי המעטתי מהנוזלים
בכל אופן אני מודה לך על העזרה
שבת שלום לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטנית- תגובה
שולה זק12/08/2011ירדת ב חודשיים וחצי מעל 20 קילו. אני חושבת שזו ירידה יפה מאוד. אולי אפילו חדה מידי. את לא יכולה להתעלם מה - 106 קילו שהיו לך
את חייבת ללכת לדיאטנית ולקבל תפריט המתאים לך,, במיוחד שאת מציינת שיש לך בעיות כבד. חשוב לאכול כל 3 שעות בערב ולהקפיד על כל אבות המזון. כמו כן בין הארוחות להרבות בשתיה.
רצוי מאוד שתיפגשי עם דיאטנית.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)