6 חודש אחרי טבעת בקיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• 6 חודש אחרי טבעת בקיבה
    ליזי
    12/08/2011

עדיין האטה בהרזיה רק 17 קילו בלבד ירדתי ואני בקושי אוכל בקושישותה לאחר ייעוץ עם עוד רפא מנתח אחר הוחלט על ידו לסגור עוד חצי והמספר גרוע אין ירידה משמעותית ואין אכילה ושתיה , שתיה כמו מים בלגימות קטנות מאד כ 20 כוסות בערך שלפחות רבע אני פולטת החוצה, שתיה מתוקה גם נפלטת אך לא קל בכלל, לפעמים לחץ בראש, ראיית שחור בעיניים, ללא עייפות בלילה, ללא יכולת להירדם בלילה ובבוקר נורא עייפה.
    והגרוע מכל עצירות חזקה מאד ללא יציאות רק אחרי שבוע וחצי כאבי בטן חזקים מאד ואי יכולת יציאה, כאבים חזקים למשך שעתיים ויותר ויציאה חלקית ביותר עם המשך כאבי בטן נוראיים עד להודעה חדשה. מה עושים?
    רופא המשפחה נתן לי ויטמנים ושמן פרפין שלא עוזר מי יודע מה, שתיתי גם מיץ שזיפים קשה קשה עדיין.

עזרה בבקשה כאבי בטן וגב מה עושים?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    6 חודש אחרי טבעת בקיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את חייבת לפנות למנתח- תגובה

שולה זק
    12/08/2011

המצב אותו את מתארת הוא ממש הזוי, בלתי אפשרי, מסוכן!!!.
    אני ממליצה בחום לא לדחות פניה למנתח. לעבור סדרת בדיקות יסודית , כולל צילום ושט/קיבה/תריסריון ולהבין מה קורה. למה את לא מתפקדת.
    עברת ניתוח על מנת לשפר את איכות חייך, להוריד במשקל ולהיות מאושרת. מה שאת מתארת הוא מצב בדיוק הפוך.
    פני דחוף לרופא לבדיקות ופתרון הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו