מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כאביםחן13/08/2011
שולה יקרה
היום אני בדיוק 4 שבועות לניתוח, אני אמורה לחזור לכלכלה מלאה אך עדיין נזהרת. לפני כשעתיים תקפו אותי כאבים מאד חזקים בקיבה , לחץ חזק מאד, האם זה אופייני או שעלי לגשת למיון שאני מאד חוששת. רק ביום ד יש לי ביקורת אצל ד"ר אבינוח. מה לעשות? אודה לעצתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד ששולה תענה
סיגל13/08/2011דבר ראשון האם הכאבים צצו אחרי אכילה או שתיה?
לפעמים כשאוכלים מהר או קצת יותר מידי יש לחץ וכאב.
גם משתית שלוק גדול מידי יכול להווצר כאב.
אם תרצי הליכה קצרה יכולה לעזור.אני מאמינה שזה יעבור במהרה.
ואם לא אז כדי לבדוק.
תרגישי טוב סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן למיטב הבנתי 4 שבועות זה מוקדם
עוברית13/08/2011לחזור לכלכלה מלאה
ממה שקראתי אם מרגישים לא טוב
אז מתחילים מההתחלה
ולומדים מחדש את ההכנסה של המזונות המוצקים יותר
ועוד דבר שכתוב, שחייבים ללעוס ממש ממש טוב
בכל מקרה אני חושבת ש4 שבועות זה מוקדם לכלכלה מלאה...
אני 7 שבועות אחרי ומתקשה מאוד בניסיונות המעטים שלי לכלכל את עצמי במוצקים
המוצקים היחידים שאני מדברת עליהם בהקשר שלי זה עוף וטונה
לא יודעת מה הם המוצקים מבחינתך???
דבר נוסף אין לך מה לחפש במיון אם את נושמת אז הכול בסדר...
בעלי פעמיים הרגיש נורא והלך למיון
או שבדרך הכול הסתדר או שהיה שם ולא ידעו מה לעשות איתו
כן זיהו שהוא מיובש שזה כנראה נחלת רבים מאיתנו המנותחים הצעירים
אבל אם את מרגישה לא טוב עדיף באמת להיבדק
מה אכפת לך זה השקט הנפשי שלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חן13/08/2011תודה, הרגעתן אותי, קצת נרגעתי והאמת שאני צמחונית כך שהדבר היחיד שחזרתי לאכול זה דג שלדעתי לא אמור להוות בעיה, אכלתי האמת שקד 1 ברוב עוונותי ייתכן שקליפתו עשתה לי בעיות נקווה שעד הבוקר תעבור ההרגשה הזו. שוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בטוח אלא אם ממש טחנת אותו
עוברית13/08/2011בכל מקרה לאט לאט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים - תגובה
שולה זק13/08/2011שלום חן
אני מבינה שאת מנותחת טבעת אם הביקורת נאצל דר' אבינוח.
לא תארת את סוג הכאב והאם זה פתאומי. אם אכלת מהו מהר ותקוע לך את יכולה להקיא וזה יעבור. אם זה כאב ממשך ולא עוזב אותך גשי לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)