פתח תקווה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• פתח תקווה
    סבטלנה
    14/08/2011

שלום לכולם, אני עומדת לפני ניתוח מעקף קיבה. יש בקע בקיבע ולכן רופא אמר לי שאסור לי לעשות שרוול.
    האם זה באמת ככה?
    שמעתי הרבה על ניתוח מעקף ואחד הדברים שמפריעים לי שאמרו לי שאצטרך כל החיים לשתות כדורים ( ויטמינים). האם זה נכון?
    מה מחכה לי אחרי ניתוח?

אשמח לתגובות, מאוד חשוב לי.
    תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתח תקווה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקף - בקע

שוש - בית רימ
    14/08/2011

זה נכון, אני נותחתי לפני חודש - שרוול .
    גם לי הרופא הסביר שעם יש בקע אי אפשר לעשות שרוול כי הבקע לוחץ על הקיבה , לפי מה שהוא הסביר זה ממש יושב על הקיבה.

יש פה בפורום חברה מקסימה שעשתה מעקף מרצונה כי זה ניתוח ותיק יותר.
    אני אראה אותה היום והגיד לה שתכתוב לך.

קוראים לה סיגל.

גם בשרוול לוקחים מולטי ויטמין.

שוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יאנה - תגובה

שולה זק
    14/08/2011

סביר להניח שהמנתח רוצה להתאים לך את הניתוח הכי אפקטיבי ואם הוא חושב שזה מעקף ואף הסביר לך למה - רצוי שתתני בו אמון.
    אכן לאחר ניתוח מעקף מומלץ ורצוי לקחת תוספי מזון, ברור שיש לעשות בדיקות דם ולא תמיד צריך להמשיך בצריכת התוספים.
    יש בפורום שני מנותחי מעקף מרוצים. עופר שחגג שנה וסיגל שהיא בתחילת דרכה - 3 חודשים כמדומני.
    תוכלי ליצור עימי קשר ואתן לך את הניידים שלהם. תוכלי להתעדכן ולקבל את מלוא האינפורמציה מהם.
    כמן כן את מוזמנת לקרוא בשאלות נפוצות, גם שם תמצאי מידע רב לגבי מעקפי קיבה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקף קיבה

סיגל
    14/08/2011

שלום רב
    אני עברתי מעקף קיבה לפני 8 שבועות...נותחתי אצל ד"ר קידר בבלינסון.ההתאוששות היתה מהירה מאוד,בלי כאבים.מרגישה מעולה.ויורדת במשקל.
    אני לוקחת לפי המלצת הדיאטנית ויטמינים לנשים בהריון - כמו שהמשרוולים לוקחים מולטי ויטמינים לפעמים ממליצים על מולטי לבני מעל 50 כי שם הריכוזים גבוהים יותר.
    הבנתי שאחרי מספר חודשים צריך לקחת לפי החסרים בדם גם אבץ,ברזל וסידן.לפעמים באקבות נשירת שיער ממליצים לקחת תוסף נוסף.
    נכון זה לא נעים לבלוע "כדורים" אבל גם הרבה משרוולים מגיעים לחוסרים ונזקקים לעזרת תוספים.
    הרבה פחות נעים להיות שמנה זה בטוח.
    מקווה שעזרתי ,אם יש לך שאלות אשמח לעזור בהצלחה. סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתח תקווה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    17/08/2011

שלום לך
    בקע סרעפתי גדול , במיוחד סמפטומטי הינו הורית נגד לשרוול. שיש בקע סרעפתי יש סכוי מוגבר לסבול מצרבות קשות. הסיבה לכך לחץ גבוה בתוך הקיבה הצרה שנשארה תגרום לעליה של תוכן וחומצה אל הושט בקלות רבה יותר בנוכחות הרניה.
    ויטמינים זה לא דברנוראי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו