מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- פתח תקווהסבטלנה14/08/2011
שלום לכולם, אני עומדת לפני ניתוח מעקף קיבה. יש בקע בקיבע ולכן רופא אמר לי שאסור לי לעשות שרוול.
האם זה באמת ככה?
שמעתי הרבה על ניתוח מעקף ואחד הדברים שמפריעים לי שאמרו לי שאצטרך כל החיים לשתות כדורים ( ויטמינים). האם זה נכון?
מה מחכה לי אחרי ניתוח?
אשמח לתגובות, מאוד חשוב לי.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקף - בקע
שוש - בית רימ14/08/2011זה נכון, אני נותחתי לפני חודש - שרוול .
גם לי הרופא הסביר שעם יש בקע אי אפשר לעשות שרוול כי הבקע לוחץ על הקיבה , לפי מה שהוא הסביר זה ממש יושב על הקיבה.
יש פה בפורום חברה מקסימה שעשתה מעקף מרצונה כי זה ניתוח ותיק יותר.
אני אראה אותה היום והגיד לה שתכתוב לך.
קוראים לה סיגל.
גם בשרוול לוקחים מולטי ויטמין.
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יאנה - תגובה
שולה זק14/08/2011סביר להניח שהמנתח רוצה להתאים לך את הניתוח הכי אפקטיבי ואם הוא חושב שזה מעקף ואף הסביר לך למה - רצוי שתתני בו אמון.
אכן לאחר ניתוח מעקף מומלץ ורצוי לקחת תוספי מזון, ברור שיש לעשות בדיקות דם ולא תמיד צריך להמשיך בצריכת התוספים.
יש בפורום שני מנותחי מעקף מרוצים. עופר שחגג שנה וסיגל שהיא בתחילת דרכה - 3 חודשים כמדומני.
תוכלי ליצור עימי קשר ואתן לך את הניידים שלהם. תוכלי להתעדכן ולקבל את מלוא האינפורמציה מהם.
כמן כן את מוזמנת לקרוא בשאלות נפוצות, גם שם תמצאי מידע רב לגבי מעקפי קיבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקף קיבה
סיגל14/08/2011שלום רב
אני עברתי מעקף קיבה לפני 8 שבועות...נותחתי אצל ד"ר קידר בבלינסון.ההתאוששות היתה מהירה מאוד,בלי כאבים.מרגישה מעולה.ויורדת במשקל.
אני לוקחת לפי המלצת הדיאטנית ויטמינים לנשים בהריון - כמו שהמשרוולים לוקחים מולטי ויטמינים לפעמים ממליצים על מולטי לבני מעל 50 כי שם הריכוזים גבוהים יותר.
הבנתי שאחרי מספר חודשים צריך לקחת לפי החסרים בדם גם אבץ,ברזל וסידן.לפעמים באקבות נשירת שיער ממליצים לקחת תוסף נוסף.
נכון זה לא נעים לבלוע "כדורים" אבל גם הרבה משרוולים מגיעים לחוסרים ונזקקים לעזרת תוספים.
הרבה פחות נעים להיות שמנה זה בטוח.
מקווה שעזרתי ,אם יש לך שאלות אשמח לעזור בהצלחה. סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתח תקווה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה17/08/2011שלום לך
בקע סרעפתי גדול , במיוחד סמפטומטי הינו הורית נגד לשרוול. שיש בקע סרעפתי יש סכוי מוגבר לסבול מצרבות קשות. הסיבה לכך לחץ גבוה בתוך הקיבה הצרה שנשארה תגרום לעליה של תוכן וחומצה אל הושט בקלות רבה יותר בנוכחות הרניה.
ויטמינים זה לא דברנוראי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)