טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי. אני שלושה וחצי שבועות לאחר ניתוח שרוול בכיבה. ולאחר שירדתי במישקל 7 ק"ג נעצרתי לגמריי. כבר שבוע וחצי שאני לא יורדת במישקל כלל ואפילו עליתי בחזרה חצי קילו. אני נאמנה לתפריט הדיאטה שקיבלתי. מה לעשות?? תודה.
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום טליה מה ה-BMI ההתחלתי שלך? גובה ומשקל. 7 קילו ירידה זה יפה. אם תעייני בפורום תראי שיש עצירות בירידה והגוף משנה היקפים. ממליצה לפנות לדיאטנית שלך ולבדוק את התפריט אם הוא מתאים לך ושאת באמת נוהגת נכון. האם את שותה מספיק? רצוי ומומלץ לשתות לפחות ליטר וחצי ביום. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר