מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
אפעל בהתאם להמלצתך
אלחנן16/08/2011אני אדבר עם הילה ולפי זה אתקדם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה במשקלאלחנן16/08/2011
עשיתי ניתוח מעקף קיבה לפני למעלה משנה ירדתי כ 60 ק"ג
לאחרונה למרות שאני משתדל לשמור על תזונה נכונה
התחלתח להשמין חזרה בהתחלה התנדנתי ק"ג + עד 2 והיום אני כבר ב7 ק"ג יותר מהירידה
אמרו לי בבית החולים שאחרי שנה עולים האם זה יעצר או שעכשיו אני צפוי להשמין ?
כי זה מפחיד ומדכא חשבתי ששמן אני כבר לא אהיה יותר בחיי!!!!
נ.ב אני עושה הליכה ומעט ספורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה במשקל - תגובה
שולה זק16/08/2011שלום אלחנן,
אתה כותב שאתה משתדל לאכול נכון....השאלה מה זה נכון ומה הערך הקלורי שאתה אוכל.
אני ממליצה לגשת לדיאטנית ולקבל תפריט שמתאים לנתונים שלך וכמובן לשלב פעילות גופנית כמו שאתה עושה עכשיו. יש תקופות של עליה קלה במשקל במיוחד כשעושים ספורט - מסת שומן הופכת למסת שריר שהיא יותר כבדה. אבל 7 קג' זה כבר הרבה וצריך לעצור את העליה ולבדוק ממה היא נובעת.
אני משוכנעת שאם תהיה במעקב של דיאטנית אתה תצליח לרדת מה שעלית.
כדאי לשקול להצטרף לקבוצת תמיכה, מה שמאוד עוזר למודעות ולמחוייבות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלחנן16/08/2011אני אפנה אליה
נ.ב
הדיאטנית שלי היא הילה מהפורום !!!!!!!!
והיא עד עכשיו חוללה פלאים !!
פשוט רציתי לקצר את הדרך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
שולה זק16/08/2011אין קצורי דרך. צריך לשמור על תזונה נכונה והתנהלות בהתאם. אני 10 שנים אחרי ניתוח עם 70 קילו פחות. עולה מידי פעם בין 2-3 קילו ומורידה חזרה. ניתוח מעקף הוא ניתוח מוצלח . תנסה קבוצת תמיכה בשילוב דיאטנית וספורט. אני משוכנעת שזה יביא לתוצאות טובות.
אין פה "מופע קסמים" ולא מחוללים ניסים. הכל זה שילוב של מודעות והתנהלות נכונה. אני שמחה שאתה מודע למצב וכך אני משוכנעת שגם תצליח למצוא את הדרך לחזור "למשטר|.
אם אתה מעוניין תוכל להתקשר אלי ואתן לך את הטלפון של עופר שעבר מעקף לפני שנה באותו בי"ח ונמצא במעקב של הילה.
בהצלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)