מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אחרי ירידה משמעותית - כמה שאלותיונתן16/08/2011
היי אז כמו שכתוב בכותרת ירדתי 62 קילו.
שקלתי 150 עכשיו 88 ואני לא כ״כ יודע מה לעשות
יש לבטן שלי עיצוב נורא ואיום
אני עדיין לא הגעתי למשקל יעד כמו שאתם יכולים להסיק לבד.
הגובה שלי הוא 73 ואין לי כוח.
פשוט אין לי כוח לספורט. גם כי כמעט לא אוכל כלום,
וגם כי אני מותש מכמעט שנתיים של הקאות. זה דיי נמאס
ואני רוצה להפסיק. לא להוריד את הטבעת אבל בפירוש להקל לי על החיים
אולי עוד סגירה תעשה את העבודה?
או אולי איזה ניתוחון לייזר שיוריד לי את העודפים הנותרים
לא יודע... תעזרו לי אני מתחרפן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד עם ההורדה! לגבי העור
אולגה16/08/2011אני הבנתי שיש השתתפות בקופות לניתוחים פלסטיים בשביל אנשים שהורידו משקל רב בזמן קצר.... אני לא יודעת בידיוק לאן לכוון אותך אבל יש אופציה ממש טובה "לשפר" את הבטן ולהוריד את העור העודף!
שיהיה בהצלחה ובלי ייאוש! תראה איזה דרך עברת
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בדיוק אתה מצפה - תגובה
שולה זק16/08/2011לא הבנתי אותך בכלל (הצלחת לחרפן אותי)
מה משקל היעד שלך?
מתי עברת את ניתוח הטבעת?
איך לך כח לספורט?.....תקנה בשוק!!! אף אחד לא אומר שתתמכר למכון כושר ותגיע למרתון. אך פעילות גופנית כלשהיא צריך לשלב....אחרת באמת תהיה "נוזל" גם אחרי שתעבור ניתוחים להורדת עודפים.
אין טעם לגשת ליעוץ של פלסטיקאי לפני שמגיעים למשקל רצוי ונמצאים חצי שנה באותו משקל.
לא הבנתי איך אתה רוצה להקל על החיים? לא לאכול כלום זה גרוע. בסוף תגיע לתת תזונה ולחוסרים של ויטמינים ומינרליים.
במקום להתבכיין גש לדיאטנית ותתחיל לשנות הרגלי אכילה ולאמץ אורח חיים נכון ובריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)