מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- רוצה מאוד אבל חוששת..דנה16/08/2011
שלום, אני בת 35 שוקלת כ 115 ק"ג גובה 1.66 ומאוד רוצה לעשות ניתוח קיצור קיבה טבעת או שרוול... יש לי לא מעט פחדים שהכניסו לי כל מיני אנשים... כמו : מסוכן לפני לידות / העור ניהיה סמרטוטי / הפנים נהיות חולות.. וכו'.. היתי שמחה לקבל עזרה / דעה / כיוון .. כל דבר שיעזטר לי לקבל את ההחלטה.. שיהיה המשך ערב טוב. דנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות נפוצות כאן באתר-קראת כבר ?
מקס ברנר16/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדנה
נילי16/08/2011שלום לך דנה. אני דומה לך בגיל ובמשקל. לפני חודשיים (אחרי ביקור שנתי) רופא המשפחה שלי הפנה אותי ליעוץ כירורגי בנוגע לבי אם אי שלי שקצת מעל 40. התקשרתי לקבוע תור, דברתי עם הרופא המנתח, עוד מעט יש לי תור לסמינר (פגישת יעוץ בת 3-4 שעות, במרפאת להשמנת יתר, מיועדת לכמה אנשים ביחד). אבל אני כבר הוספת מידע - כמה שיותר בעזרת הפורום הזה, ואני גם מכירה אישית כמה אנשים שעברו ניתוח טבת ושרוול. אז גם אני נורא נלחצת ודואגת. ומבינה אותך. אז סוג הניתוח מתאם לך רופא ורק רופא (המנתח). עודפי עור - הבנתי כי יש פתרונות, ולא בהחלט צריך אותן אם עושים ספורט. אז אני ממליצה לך לקרוא את השאלות הנפוצות ולקבוע תור לסמינר (או לרופא המנתח שתבחרי, או על פי ההמלצות, או מקום המיגורים). אפילו אחרי קביעת תאריך לניתוח (כמה חודשים טובים) תוכלי להחליט לעשות אותו או לא. תלוי רק בך. תמציאי גם קבוצות תמיכה, תקבלי במרפאה וליווי צמוד של דיאטנית ואפילו פסיכולוג. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבי על העתיד - תגובה
שולה זק16/08/2011אוסיף מעט על דברי נילי.
מצבך הנוכחי לא מפחיד אותך? השמנת יתר חולנית מביאה למחלות הגורמות נזקים בלתי הפיכים (סוכרת למשל).
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות כי הוגדרו כניתוחים מצילי חיים.
נשים בהשמנת יתר העומדות בקריטריונים עם בעיות פוריות, עוברות את הניתוח על מנת להכנס להריון וללדת (בפורום אני מכירה לפחות 5).
ניתוח מסוכן??? מצבך הנוכחי לא פחות מסוכן. אכן בכל הניתוחים יש סכנה (הרדמה), אך חשבי חיובי. הרבה פחות מסוכן ממצבך הנוכחי.
עודפי עור??? שזו תהיה בעייתך היחידה.....תגיעי לגשר ומבטיחה לך שתעברי אותו. הניתוחים לשחזור הגוף נמצאים בסל הבריאות למי שעומד בקריטריונים.
תפנימי את דברי נילי ותעייני בשאלות הנפוצות וקבלי אחריות על עתידך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי את הניתוח - בשביל ההריון!
ציפיטפוט18/08/2011אני 3 שבועות אחריי... אז ברגע שיהיה חדש אני אעדכן :)
בהצלחה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הייעוץ..
דנה18/08/2011אכן עיינתי בשאלות הנפוצות.. ובדקתי מול כמה אנשים שעברו את הניתוח... לפי המידע שקיבלתי העדיפות היא לניתוח שרוול ולא טבעת.. אקבע תור עם רופא מומחה../ אני גרה בגבעתיים.. מבוטחת בלאומית - איך אני מגיעה לרופא מומחה בתחום ? ונראה לאן נוביל ..תודה רבה רבה רבה.. :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת רופא
נילי18/08/2011היי דנה. קודם כל את פונה לרופא המשפחה. במידה ו-BMI תואם למקובל לניתוח, את מבקשת מרופא המשפחה הפניה ליעוץ לכירורכ לבי"ח איתו עובדת הקופה שלך. רצוי לקבל באותו הזמן הפניה לבדיקת דם כללית כולל הורמונים, ויטמינים, CORTISOL, סוכר, המוגלובין, HbA1C . בזאת תחסכי בערך חודש. א"כ את מתקשרת לבי"ח למרפאה להשמנת יתר וקובעת תור לסמינר או יעוץ (יגידו לך). שלב הבא - את בוחרת מה לעשות : למצוא רופא שעובד עם הקופה שלך פרטי או דרך הקופה (באינטרנט מפרסמים רשימות כאלה, באתרים של הקופות), או לזרום עד לסימנר שבו תכירי את הרופאים. לפגישה תבואי עם הבדיקות ותקבלי רסימת בדיקות נוספות. בהצלחה, אשמח לענות על שאלות הנוסםות - אם אדע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קל - תגובה
שולה זק18/08/2011בדיקות דם לא לוקחות הרבה זמן. מה שלוקח זמן זה תורים לצילום ושט/קיבה/תריסריון, אולטראסאונד בטן, לעיתים צריך גם גסטרוסקופיה.
אכן רצוי לוודא בקופה עם איזה מרכז רפואי הם עובדים ולאיזה רופאים הם מפנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)

.jpg)


.jpg)