מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
כן!
ציפיטפוט19/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתקשה עם הויטמניםציפיטפוט18/08/2011
בביקור הראשון אצל הדיאטנית (שבועיים לאחר הניתוח) היא המליצה לי על ערכת ויטמנים חדשה שיצאה (bariatric aid ) זאת ערכה שיצאה במיוחד לניתוחים הללו.
קניתי אותה אבל אני ממש מתקשה - אחד הבקבוקים הוא נוזל (סידן) מגעיל לא מסוגלת לבלוע.
ובקבוק אחד זה כדור - אחריי שלקחתי אחד הקאתי...
בקבוק אחר זה אבקה שאמורים לערבב עם נוזל (כמו הסידן גורם לי למין בחילה)
הכדור היחידי שאני מסוגלת - זה הכדור מציצה....
מה אני יכולה לעשות? יש למישהו עצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונים רגילים- תגובה
שולה זק18/08/2011את המולטיויטמין. אם הטעם של מה שקנית לא נראה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן - אבל...
ציפיטפוט18/08/2011נאמר לי שהרגילים - כל כדור בגודל של פינג פונג....
ובגלל שאני בחודש הראשון אז נותנים לי נוזלים או מציצה או אבקה...
חוץ מזה הכדור היחידי שהצלחתי לבלוע - הקאתי בגללו
אוף... ואם אני לא אקח את הויטנים? חייבים אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן - אבל... - תגובה
שולה זק18/08/2011אין סיבה נראיתלעיין שתקיאי כדור.
אפשר לקחת מולטי בנוזל ומציצה. הנושא מאד אישי לכל אחד.
מאידך אם כבר רכשת את הערכה הבריאטרית.....תעשי מאמץ ולמרות האיכס פיכס תקחי וחסלי את הכמות ואלתקני ממנה יותר.
מי הבטיח דרך קלה וטעימה להשגת המטרה???? חחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים בהתחלה - חשוב !
הילה כהן18/08/2011בחודש וחצי -חודשיים ראשונים לא מומלץ לבלוע כדורים
תחליפים למולטיויטמין שקנית - פוליויט - 12 טיפות שקיים בקופות החולים , או 2 טבליות ללעיסה מאחד המוצרים הבאים : צנטרום ג'וניור , קנגוויטס של סולגאר , צנטרה קיד של ביו-ויט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיץ ממןתק דיאט עוזר
רותי18/08/2011לי קשה לשתות מים- קודם שתיתי בהנאה כי יש לנו תמי 4 והיה יופי ופתאם איני מסוגלת אלא מים + תרכיז דיאט
את נוזל המולטיויטמין העפתי וקניתי בקופת חולים...
את השאר- סידן וגם האבקה עם מיץ ממותק לא היו לי כלל בעיות
תנסי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום גם אני לא מסוגלת יותר מים
ציפיטפוט18/08/2011לפני הניתוח הייתי חולה על מים - בקבוקים שלמים בכיף.
היום אני לא מסוגלת עושה לי בחילה...
בכל אופן תודה - אני אנסה...
אמרו לי אולי לנסות את האבקה על כפית גבינה - זה מקובל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום גם אני לא מסוגלת יותר מים - תגובה
הילה כהן18/08/2011על איזו אבקה מדובר? פרוביוטיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקה של פרוביוטיקה
רותי19/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן- האבקה של הפרוביוטיקה?
ציפיטפוט19/08/2011זה בסדר שאני מערבבת את זה בגבינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן- האבקה של הפרוביוטיקה? - תגובה
הילה כהן19/08/2011כן את בהחלט יכולה לערבב עם אוכל פושר . ואם אתלא מקבלת אנטיביוטיקה את לא חייבת לקחת את הפרוביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש בעיה עם הערכה מה עושים?
הודיה01/09/2011שלום
אני מחר שישה חוד' אחריי ניתוח שרוול הייתי לפני 125 קילו ועכשיו אני 94-95 קילו
גמאני קניתי את הערכה הזאת
וניסיתי לשתות את הנוזל עם מים וזה עושה לי מין בחילות והתכווצויות וכאבים בקיבה האם זה נורמאלי או שצריך להפסיק עם זה?
את האבקה לא ניסיתי כי היא חלבית ובדיוק אכלתי בשרי
בבקשה מי שיכול לענות לי
הודיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)