מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- סוף סוף אחרי ניתוחאפרת ב19/08/2011
הי לכולם . זהו סוף סוף נותחתי ביום שני האחרון במחלקה כרורגית א במאיר ע"י ד"ר שוורץ .
אז רציתי שוב לאמר תודה לכולם בפורום במדהים הזה שאמנם לא כתבתי בו הרבה אבל נכנסתי וקראתי בדבקות במשך חודשים רבים , דבר שחיזק אותי מאוד לקראת הניתוח . שנית אני רוצה לציין לטובה מאוווד את ד"ר שוורץ ואת כל צוות המחלקה כרורגית א בבי"ח מאיר . הם כולם היו מאוד מקצועיים ואנושיים . גם ד"ר שוורץ שעבר מידי יום התעניין לשלומי עם המון הומור והכפתיות וגם שאר צוות המחלקה שמעבר לכל המקצועיות שלהם , גילו אנושיות מדהימה והפכו את חווית האישפוז לנעימה יותר . ממליצה עליהם בחום .
ואם אני כבר כאן .... אני חייבת לקטר קצת ולשאול שאלה . כמו שכתבתי הניתוח היה ביום שני בבוקר . ביום שלישי בערב התחלתי לשתות לאט . והיום התחלתי לשתות גם מרק עוף צח ולאכול מעדנים כמו דניאלה . ואני ממש ממש רעבה . אני קוראת פה על אנשים שרעבים אחרי חודשיים . אני רעבה אחרי יומיים . זה קצת מלחיץ אותי . הרעב הזה בשלב הז הוא נורמאלי? אני אשמח מאוד על תשובה ושוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שגעתי את בעלי מהרעב לאחר הניתוח
לימור19/08/2011בס"ד
שבת שלום לך
אני נותחתי ביום חמישי בערב לפני חודשיים ורק במוצאי שבת נתנו לי גילה לאכול קצת
כל השבת שגעתי את בעלי שאני רוצה לאכול !!!!!!
זה יעבור
תאכלי גיל או גילה עם סוכר ותתחזקי
זה יעבור לאט לאט
שיהיה רפואה שלמה ובשורות טובות
שבת שלום
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה- תגובה
שולה זק19/08/2011הנה הצטרפת אלינו ואת אחרי.
תדפדפי כאן או תעברי לשאלות הנוצות (בסוף) - דר' גוייטן התייחס היום לתחושת הרעב.
תשתדלי לאכול (מה שמותר כל שעתיים שלוש ותרבי בשתיה ותראי שאט אט תחושי סובע.
שהת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)