סוף סוף אחרי ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• סוף סוף אחרי ניתוח
    אפרת ב
    19/08/2011

הי לכולם . זהו סוף סוף נותחתי ביום שני האחרון במחלקה כרורגית א במאיר ע"י ד"ר שוורץ .
    אז רציתי שוב לאמר תודה לכולם בפורום במדהים הזה שאמנם לא כתבתי בו הרבה אבל נכנסתי וקראתי בדבקות במשך חודשים רבים , דבר שחיזק אותי מאוד לקראת הניתוח . שנית אני רוצה לציין לטובה מאוווד את ד"ר שוורץ ואת כל צוות המחלקה כרורגית א בבי"ח מאיר . הם כולם היו מאוד מקצועיים ואנושיים . גם ד"ר שוורץ שעבר מידי יום התעניין לשלומי עם המון הומור והכפתיות וגם שאר צוות המחלקה שמעבר לכל המקצועיות שלהם , גילו אנושיות מדהימה והפכו את חווית האישפוז לנעימה יותר . ממליצה עליהם בחום .
    ואם אני כבר כאן .... אני חייבת לקטר קצת ולשאול שאלה . כמו שכתבתי הניתוח היה ביום שני בבוקר . ביום שלישי בערב התחלתי לשתות לאט . והיום התחלתי לשתות גם מרק עוף צח ולאכול מעדנים כמו דניאלה . ואני ממש ממש רעבה . אני קוראת פה על אנשים שרעבים אחרי חודשיים . אני רעבה אחרי יומיים . זה קצת מלחיץ אותי . הרעב הזה בשלב הז הוא נורמאלי? אני אשמח מאוד על תשובה ושוב תודה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוף סוף אחרי ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני שגעתי את בעלי מהרעב לאחר הניתוח

לימור
    19/08/2011

בס"ד
    שבת שלום לך
    אני נותחתי ביום חמישי בערב לפני חודשיים ורק במוצאי שבת נתנו לי גילה לאכול קצת
    כל השבת שגעתי את בעלי שאני רוצה לאכול !!!!!!
    זה יעבור
    תאכלי גיל או גילה עם סוכר ותתחזקי
    זה יעבור לאט לאט
    שיהיה רפואה שלמה ובשורות טובות
    שבת שלום
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה- תגובה

שולה זק
    19/08/2011

הנה הצטרפת אלינו ואת אחרי.
    תדפדפי כאן או תעברי לשאלות הנוצות (בסוף) - דר' גוייטן התייחס היום לתחושת הרעב.
    תשתדלי לאכול (מה שמותר כל שעתיים שלוש ותרבי בשתיה ותראי שאט אט תחושי סובע.
    שהת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו