מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חצי שנה אחרימיכל19/08/2011
לא יודעת אם אתם זוכרים, אבל כתבתי לפני כמה חודשים כל כמה שקשה לי עם הניתוח,
על כמה שלא היה לי מושג שזה הולך להיות ככה. היה לי מאד לא קל.
ועכשיו...עכשיו אני מאושרת. עכשיו אני יכולה להגיד, שללא צל של ספק,
זו היתה החלטה נכונה. פתח לחיים בריאים ומאושרים יותר.
היו קשיים מטורפים, אבל עם קצת זמן...לומדים להתמודד, להכיר את הקיבה החדשה,
ועכשיו הכל נהדר. כלומר, לא קל להתמיד, לא קל לאכול בריא כל הזמן, להתעמל...
אז לא קל. עושים את זה בכל זאת, והתוצאות כ"כ שוות את זה!!
תמונה של לפני-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת של לפני
מיכל19/08/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצי שנה אחרי
מיכל19/08/2011פחות 30 ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי
מיכל19/08/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפייפיה
סיגל19/08/2011כל הכבוד איזה שינוי ישר כח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואוווווו
יושי20/08/2011חבל שזה מחשב ולא שומעים את הצרחה שלי..........
מהממת!!!!!
כל הכבוד לך!
כמה זמן את אחרי? כמה זמן היו הקשיים שעליהם את מדברת?
שווה, שווה, שווה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל20/08/2011אני חצי שנה אחרי.
בגדול, אחרי שלושה חודשים בערך, התרגלתי לגמרי למצב החדש,
ולמדתי לחיות איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לשרוק איה'לה
רותי20/08/2011זה מפריע פחות למנוחת השכנים.
היא יפה ומקסימה ו....צעירה!!!
אני צעירה בנשמה ויורדת לאט כמו צב- אבל יורדת,
והפסקתי לרדת על עצמי .
אתמול לבשתי ג'ינס שלא עלה עלי זמן רב ,
ובתי העירה לי שאני לובשת בגד רחב !
כבשתי עוד ג'ינס אבל בארון יש עוד כאלה שממתינים .
אני בטוחה שגם לך יש חויוות כאלו
לי כבר לא ישרקו , מה אתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני צעירה... אבל....
ציפיטפוט20/08/2011(חושבת שאני צעירה - 27...) אבל המשקל לא זז....
עוד מעט חודש מהניתוח ורק 5 קילו... וזה תקוע כבר שבוע... - אני מתחילה להישמע חוצפנית מידי?
זה בסדר 5 לחודש?
ומיכל -וואו כל הכבוד!! את מהממת - תמשיכי ככה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרות של חדשים !
מקס ברנר20/08/2011ציפורה-זוכרת שדיווחתי על מפגש קבוצת התמיכה באסותא?-בערך שישה חודשים אחרי הניתוח כשרבים התלוננו שהם לא יורדים בחודש האחרון
ובכן-זה גם סיפורי בחודש האחרון-עולה ויורד לסרוגין 200-300-400 גרם בשבוע אבל כבר חודש או יותר תקוע באיזור של 115 קילו.להסרת ספק-למרות שאין לי שאיפות להגיע למשקל אידיאלי או ללבוש "לארג' "הרי לסביבות ה-100 קילו אני רוצה וגם צריך להגיע.בחמשת השבועות האחרונים לא התקרבתי לשם בסנטימטר.
אילו שולה היתה במצב רוח לפייס אותי-היא בטח היתה אומרת ש "ההיקפים יורדים" אבל נדלג על זה-הם לא ירדו מאז אמצע יולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי בעניין
מיכל21/08/2011אם אתם אוכלים נכון, ועושים פעילות... צריך רק לתת לגוף את הזמן שלו.
לא לדחוק בעצמכם מעבר למה שצריך. אצל כולם זה ככה, אצל כולם המשקל נתקע
לכמה שבועות, ואפילו חודשים. וזה יכול להיות מתסכל ולא נעים, אבל אין מה לעשות עם זה. אם אתם עושים דברים נכון- פשוט תנו לזה זמן.
ותודה על המחמאות. היה כיף לקרוא :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהממתתתתתת
אפרת עוזיאל25/08/2011כל הכבודדדד איזה הישג מדהיםםםםםםםםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס - אין עלייך
ציפיטפוט23/08/2011אבל בכל זאת העצירות האלה קרו לך אחריי חצי שנה ולא חודש הראשון,
אם הייתי חצי שנה אחריי הניתוח ואחריי ירידה "נחמדה" לא הייתי מתלוננת (נראה לי...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה-ה-ה
יושי21/08/2011גם לי כבר לא יישרקו ברחוב... אבל בעלי שורק לי כל יום כשהוא מגיע הביתה- גם משהוא - לא?! :)
אז גם אצלי הירידה א-י-ט-י-ת........ אולי זה באמת בגלל הגיל???
העיקר יורד...
אבל מיכל עדיין מהממת! והיא רק חצי שנה אחרי....... סופר וואו!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהמםםםםםםם
שוש - בית רימ21/08/2011גל הכבוד, יפיפיה.
אני חודש אחרי 10 פחות .
תמשיכי כך את נראת מהמם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו!!!!
מירי21/08/2011איזה הבדל. לא יאומן.
אני שבועיים אחרי ובהחלט יש לי במה להתקנא.
שיחקת אותה בגדול. מה גדול? ענק!!!!!!!!!11* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל היקרה
רוזי23/08/2011כול הכבוד על התמונות שלפני שניקרא לונה פארק ואת ניראת מדהים מתמונה ךתמונ אנו שונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)