ועוד שאלה....

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ועוד שאלה....
    אפרת ב
    20/08/2011

הי , קודם כל תודה לכולם על התשובות . ואם אפשר עוד שאלה קטנה שאולי נשמעת קצת קטנונית אבל הרעב מדבר...
    היום זה היום הרביעי שאני שותה נוזלים בעיקר מיים עם טעמים , מרק עוף צח , אכלתי קרטיב קרח אחד , אני אוכלת כל יום בערך שני גביעי דניאלה . הרב עובר ממש טוב אבל אני מרגישה בצום יום כיפור . לפי ההוראות שקיבלתי בביה"ח ( אם הבנתי נכון) רק בעוד כחמישה ימים אוכל לעבור לאכול מרוסק . רציתי לשאול האם אין הקלות בדברים האלה( כבר מפנטזת על פירה.. לאן הגענו) . או האם מותר לי כבר לאכול כמה כפיות של קרם בורלה שזה מרקם של גבינה לבנה שזה כבר מותר לי . אודה לכם על תשובה ושוב מתנצלת על הקיטורים

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ועוד שאלה....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביום ה-11 אחרי הניתוח

מקס ברנר
    20/08/2011

מתחילים להרחיב את התפריט.עד אז מגוון של מוצרי חלב:גבינה לבנה,גמדים,דניאלה,מעדנים למיניהם
    אפילו כפית של קרם ברולה-עלי !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביום ה-11 אחרי הניתוח - תגובה

הילה כהן
    25/08/2011

שבוע מהניתוח אפשר לאכול מעדנים (רצוי דיאט) ללא חתיכות פרי , קוטג' , גבינה לבנה , יוגורטים וכו' ארוחה אחת של מרק טחון (מירקות שאפשר לקלף) או פירה או רסק תפוחים

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו