מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ועוד שאלה....אפרת ב20/08/2011
הי , קודם כל תודה לכולם על התשובות . ואם אפשר עוד שאלה קטנה שאולי נשמעת קצת קטנונית אבל הרעב מדבר...
היום זה היום הרביעי שאני שותה נוזלים בעיקר מיים עם טעמים , מרק עוף צח , אכלתי קרטיב קרח אחד , אני אוכלת כל יום בערך שני גביעי דניאלה . הרב עובר ממש טוב אבל אני מרגישה בצום יום כיפור . לפי ההוראות שקיבלתי בביה"ח ( אם הבנתי נכון) רק בעוד כחמישה ימים אוכל לעבור לאכול מרוסק . רציתי לשאול האם אין הקלות בדברים האלה( כבר מפנטזת על פירה.. לאן הגענו) . או האם מותר לי כבר לאכול כמה כפיות של קרם בורלה שזה מרקם של גבינה לבנה שזה כבר מותר לי . אודה לכם על תשובה ושוב מתנצלת על הקיטורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביום ה-11 אחרי הניתוח
מקס ברנר20/08/2011מתחילים להרחיב את התפריט.עד אז מגוון של מוצרי חלב:גבינה לבנה,גמדים,דניאלה,מעדנים למיניהם
אפילו כפית של קרם ברולה-עלי !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביום ה-11 אחרי הניתוח - תגובה
הילה כהן25/08/2011שבוע מהניתוח אפשר לאכול מעדנים (רצוי דיאט) ללא חתיכות פרי , קוטג' , גבינה לבנה , יוגורטים וכו' ארוחה אחת של מרק טחון (מירקות שאפשר לקלף) או פירה או רסק תפוחים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)