מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מפגש פורום 8.9.11שולה זק21/08/2011
לכל חברי הפורום היקרים
ביום חמישי 8/9/11 בשעה 19:30 בקיבוץ בית רימון (בין צומת גולני לצומת המוביל) סוף העולם ימינה - יתקיים מפגש פורום מרגש באירוחם של שוש ובן זוגה.
בתוכנית גם הרצאה מקצועית בנושא ההתמודדות לאחר הניתוח וארוחת ערב קלה.
מומלץ להגיע עם בן/בת זוג - להעלאת ההתמודדות המשפחתית לפני ואחרי הניתוח.
מכיוון שזהו בית דתי שוש לקחה אחריות על הכיבוד וארוחת הערב.
כל אחד מהמשתתפים ישלם סכום סימלי.
ההתחייבות לתשלום בזמן ההרשמה במייל - מהרו להרשם.
*במילל העמותה (שולה) [email protected]
* סיגל - [email protected]
נא לרשום: שם - דוא"ל, מספר נייד וכמה אנשים מגיעים.
נשמח לראותכם,
שוש, סיגל, שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בואו בשמחה
שוש - בית רימ21/08/2011חברים יקרים !!
אני ממתינה בביתי לכוווווווווווווווללללללללללללללללללללללללללםםם
בואו בשמחה רבה
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאמור זה יום הנישואין שלי
מקס ברנר29/08/2011שראוי לאזכור בנפרד,ולכן לא אעלה לגליל באותו יום.ראו אותי כאילו אני בקרבכם, והרימו כוסית ליקר שוקולד לשלומי.חן חן !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי גם אני אקפוץ
משה25/08/2011הגיע הזמן שאני אפגוש את החברה.
למרות שנראה לי שרק עם שוש דיברתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת אולי?
סיגל26/08/2011חבל לפספס....לא כל יום יוצא להפגש עם אנשים שעברו את אותה חוויה משמעותית של שינוי.אף אחד לא יוכל כמנו להבין את הפחדים,ההתרגשות והשאלות שעולות בראשנו.
גם למי שצריך לנסוע קצת ולהשקיע שווה ביותר .
סיגל מכרמיאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי גם אני אקפוץ - תגובה
שולה זק26/08/2011הגיע הזמן באמת שתתחיל לפעול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם באההההההההההה
רוזי29/08/2011מהמרכז באהבההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת גדולה מהחיים - תגובה
שולה זק29/08/2011כל הכבוד רוזי...מחכה בקוצר רוח לחיבוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמח גם אנחנו לבוא.
לילך29/08/2011נשמח להגיע. אני לבד :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההההממממממ
שוש - בית רימ25/08/2011תודה למי שכבר נרשם.
מה עם שאר החברים, תוציאו יומנים תכתבו את התאריך.
מה שנשאר עכשיו זה לשלוח מייל לסיגל או שולה.
מחכה לכם
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש
יעל הצפונית25/08/2011כמה חבל שלא אוכל להגיע, אני טסה לחו"ל באותו יום בדיוק. עד שסוף סוף מתארגן מפגש בצפון... מקוה שיהיו עוד כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל המרבה....
סיגל25/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואו בשמחה
סיגל27/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש פורום 8.9.11 - תגובה
שולה זק27/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמפגש
שוש - בית רימ28/08/2011חברים, יש באפשרותי לקבל את האולם של היישוב שלי.
אז כמה שיותר אנשים יותר טוב
תרשמו.........
בעלי רוצה להכיר עוד אנשים ולשמוע , האם רק אישתו מיללת כל הזמן: נתקע לי, כואב לי, לוחץ לי, יש לי חולשה......
בואו בשמחה
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה כתבתי מייל
תמר נהריה28/08/2011ולא קיבלתי תגובה רשמתי שאני מעוניינת להרשם למפגש עם בעלי. וכמה זה עולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר יקירתי - תגובה
שולה זק28/08/2011לא התקבל שום מייל ממך.
כידוע לך אני מהמתייחסות במיידית
אז שלחי שוב ואעביר לך פרטים
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי שוב
תמר נהריה28/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש מפגש באיזור שלי?
ליזי29/08/2011היי לכולם!
האם יתקיים עוד מפגש מסוג זה באיזור מגוריי? אני גרה במודיעין.. ?
מאוד קשה לי להגיע בשעה כזאת וגם המרחק... האם מישהו יוצא מהאיזור שלי שאוכל להצטרף אליה/אליו?
אשמח לתגובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מקווה
אילן31/08/2011אנחנו שכנים (כמעט).
גם אני מעוניין במפגש במרכז,
והייתי שמח להשתתף, ואף לבוא עם אשתי.
בכל מקרה, ביום המפגש הנוכחי,
אני באירוע... (הולך לדפוק הופעה אחרי ירידה של 35 קילו...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת להגיע למפגש
אושרת30/08/2011לא עברתי את הנתוח מעוניינת לשמוע מחוות דעת של אחרים תוצאות סיפורים לטוב ולרע הBMI מעל 40 האים המפגש מתאים לאנשים כמותי ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט אושרת - תגובה
שולה זק31/08/2011מפגשים מהסוג הזה תורמים הרבה לאנשים לפני ניתוח.
בכל מפגש יש גם כאלה לפני
את וזמנת להגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו כולם באים??????????.
שוש - בית רימ31/08/2011חברים בתחילת שבו אני צריכה מספרים.
אז מי שלא נרשם , זה הזמן
ביי
להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)