krדת בגדול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• krדת בגדול
    אולגה
    21/08/2011

שלום!
    לפני כ 5 שנים עברתי ניתוח לקיצור קיבה ע"י טבעת הסרתי כ 20 קילו ממשקלי דאז שהיה 108 ק"ג נכון להיום המשקל חזר והרבה יותר אני שוקלת כ 110 ק"ג ואני בת 27 בלבד...
    אני כמעט ונואשת ולא יודעת לאם לפנות ניסיתי כדורים שונים הרבלייף שומרי משקל קסיניקל אך שום דבר אינו עוזר יש לציין כי אני אוכלת פעם ביום ולא אוכלת כבר חודש אחרי 6 והמשקל לא זז...אני לא יכולה לסגור את הטבעת כי אז מתחילים לי כאבים עזים בחזה ואני רק מקיאה...אם יש לך עצה מה לעשות אמשח לשמוע חשוב לציין כי בבדיקות הדם שלי נמצאה רמת הורמון פרולקטין גבוהה במיוחד...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    krדת בגדול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• krדת בגדול - תגובה

שולה זק
    21/08/2011

ממליצה לפנות לכירורג בתחום ניתוחי קיצור קיבה, שעושה את כל סוגי הניתוחים. להגיע אליו עם צילום ושט/קיבה/תריסריון עדכני וכן מכתב מרופא המשפחה הכולל את ההיסטוריה הרפואית שלך. על פי המידע שיוצג לפניו הוא יוכל ליע לך על הדרך הכי יעילה עבורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמון פרולאקטין

נלי
    22/08/2011

היי אולגה, כדאי לך להתייעץ עם רופא נשים. כעת תעשי טסט (בדיקת שתן) ותבדקי שאת לא בהריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו