השמנה לאחר הניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• השמנה לאחר הניתוח
    דפנה
    22/08/2011

שלום, אני בת 28 ולפני כשלוש שנים עשיתי ניתוח מעקף קיבה והורדתי כ-40 ק"ג, לפני שנה וחצי עברתי הפלה ועליתי במשקל מ65 ל72 ק"ג, לאחר מכן נכנסתי שוב להריון וברוך השם ההריון והלידה עברו בשלום וכל ההריון העלתי 6 ק"ג והגעתי ל 78 ק"ג, מאז הלידה עברו כבר 5 חודשים ואני לא מצליחה להוריד במשקל, כל הזמן יש לי שילשולים וחשק למתוק והפנים,הבטן וגם הרגליים התנפחו לי אפילו יותר לאחר הלידה, למרות שהמשקל כרגע הוא 77 ק"ג , אני מכניסה דבר הכי קטן והבטן ישר יוצאת ואני ממש מתוסכלת ולא יודעת מה כבר לעשות, בבקשה תמליצו לי בעיניין מה לעשות, מה לקחת (בבית טבע אמרו לי לקחת חיידקים טובים ומגנזיום אמרו שזה יעזור לי להפחית במשקל).
    תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה לאחר הניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה לאחר הניתוח - תגובה

שולה זק
    22/08/2011

שלום דפנה
    מזל טוב ללידה שעברה כבר לפני 5 חודשים.
    אני ממליצה שתקבעי תור בהקדם לרופא המנתח. תגיעי אליו לפגישה. הוא יבדוק אותך, יתן לך קרוב לודאי סידרת בדיקות וצילומים.
    כמו כן אני ממליצה לפנות בדחיפות לדיאטנית לקבלת תפריט המתאים לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את מניקה?

לינוי
    23/08/2011

שלום לך. אם את מניקה, אז אפשר להבין. זה תשובה הורמונלית, גם התנפחויות זה תופעה הורמונלית, לפחות זאת התשובה שאני קיבלתי, כשלא הבנתי מה קורה איתי. במידה ואת לא מניקה, קבלי ביטול על כל הסברים, כמובן המידע שלי לא בא במקום המלצות של שולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מניקה, היה לי ממש קצת חלב

דפנה
    23/08/2011

והלכתי לדיאטנית היא נתנה לי תפריט רגיל למרות שאמרתי לה על הניתוח והכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו