מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שולה... אני מתחילה להילחץ...ציפיטפוט23/08/2011
אני יודעת שכבר שאלתי בעבר אבל שואלת שוב...
אני כבר חודש מהניתוח ובשבועיים האחרונים אין לי שום ירידה - זה נורמלי??
בשבועיים שאחריי הניתוח הצלחתי לרדת 5 קילו - דהיינו לסיכום : בחודש 5 קילו
לעומת זאת קוראת פה על אנשים שבשבוע ירדו 7...
זה אמור להדאיג אותי? כי אני מתחילה להילחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי לחץ-נעשה סדר... - תגובה
שולה זק23/08/2011היי פיטפוטי,
בואי נעשה סדר
ראשית - כל אחד וקצב הירידה שלו. אין תחרות ואין נוסחה אחידה לקצב ירידה.
ועכשיו - מה היה ה- BMI שלך והמשקל ההתחלתי?
האם את אוכלת על פי תפריט של דיאטנית?
האם את מקפידה לאכול כל 3 שעות - לפחות 6 ארוחות ביום?
האם את מקפידה על שתיה רבה בין הארוחות?
נשמע מה יש לך להגיד "להגנתך" חחחחחח ונמשיך הלאה.
המשך יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת הגנתי...
ציפיטפוט23/08/2011חודש לפני הניתוח שקלתי 120 עם BMI 46.8 וירדתי 9 קילו עד הניתוח (בזכות דיאטת דלת הפחמימות)
הגעתי לניתוח במשקל 111 עם BMI 43 שבועיים אחריי הכל היה יפה ירדתי 5 מאז זה נעצר ואפילו (מתביישת לומר..) הייתה עלייה של קילו- ונעצר כרגע עם 106
האם אני אוכלת לפי התפריט- זה לא שיש לי הרבה ברירות - האם אני מקפידה כל 3 שעות? - זה מרגיש לי שאני רעבה כל שעה....
מה שכן - הייתי שותה בהתחלה רק מים בטעמים כי היה לי קשה עם מים רגילים אבל הפסקתי עם זה, והייתי מנשנשת הרבה "שלוקים" הקטנים האלה של הילדים - זה היה מרגיע לי את הבחילות וכאבי הבטן - אבל גם את זה כבר צמצמתי
ולא אני לא שותה מספיק ... אולי 1.5 ליום....
מה את אומרת?
מתחילה לחשוב האם באמת הייתי צריכה את הניתוח הזה? כבר בלעדיו ירדתי יותר (אבל בכל זאת זה היה בידיעה שאני הולכת לניתוח אז אולי זה נתן לי את הפוש)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה - תגובה
שולה זק23/08/2011ירדת 14 קילו וזה יפה מאוד.
מתי יש לך ביקורת אצל הנתח?
ממליצה לגשת לדיאטנית ולבדוק מה קורה? למה העצירה? האם את אוגרת נוזלים? מה עם היציאות? פרט מאוד חשוב....וקראתי שיש קצ בעיות עם זה.
מה ששכחתי לשאול אותך - האם את מרגישה שינוי בהקפים? שהבגדים גדולים עליך? לא תמיד המשקל קובע לעיתים הגוף עובר שינוי בלי להראות שינוי בקילוגרמים.
בכל מקרה כדאי לערוך ביקור גם אצל הרופא המטפל ולהתיעץ איתו.
תשתדלי להסדיר היצירות ולשתות הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי שם לכותרת... חח
ציפיטפוט23/08/2011אומנם 14 קילו אבל לא בזכות הניתוח...
בכל מקרה ביקורת אצל המנתח רק בעוד חודש אבל שבוע הבא יש לי ביקור שני אצל הדיאטנית (מחכה לו בקוצר רוח)
היציאות סדירות... ז"א הן קיימות...
שינוי בהקפים בשבועיים האחרונים לא מרגישה (אפילו להפך מרגישה קצת נפוחה)
רגע!!! תוך כדי כתיבה זה עולה לי... יכול להיות שהמחזור משפיע?
ושוב תודה על התמיכה ועל כל תגובה של שולה - את לא יודעת כמה את עוזרת לי
בעצם זה שאת קיימת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצתברות נוזלים= חוסר ירידה במשקל
סיגל23/08/2011הגוף אוגר נוזלים בזמן המחזור ולכן אין ירידה.
אני בטוחה שהכל יסתדר,אין דרך אחרת את חייבת לרדת!!!
והכי חשוב לא לאגור לחץ ופחד זאת יכולה להיות סיבה נוספת...
אני חודשיים אחרי הניתוח ירידה של 15 קילו...יש כאלו שאחרי חודשיים ירדו כפול ממני .
אל תתני לירידות של אחרים לתסכל אותך את בדרך הנכונה.
בהצלחה סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)