שאלה רצינית.אשמח לתגובה מהותיקים פה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה רצינית.אשמח לתגובה מהותיקים פה
    אולגה
    24/08/2011

אהלן לכולם.
    אני מתוכננת לעבור ניתוח בשרוול בסוף ספטמבר.
    לפי מה שאני קוראת פה מאנשים שעברנו את הניתוח, לא קל לחזור לשיגרה מאוד מהר לאחר הניתוח.
    התיכנון שלי הוא לטוס להתנדבות באפריקה/אוסטרליה לאחר הניתוח... זה גם יהיה מן סוג התחלה חדשה לכל החיים....
    השאלה שלי היא כזאת- כמה אני אהיה מוגבלת אחרי הניתוח?
    האם בכלל יש טעם לחשוב על טיסה כזאת לחו''ל ארוכה בשלב כזה מהר אחרי הניתוח? מה עם הפגישות של המנתח וכו'.....
    אשמח אם תתנו לי קצת כיוון, כל אחד לפי החוויה האישית שלו.. שאני אדע אם יש טעם בכלל לתכנן דבר כזה.
    אה ואני מתכננת לטוס בערך בחודש נובמבר שזה יצא חודש חודש וחצי גג חודשיים לאחר הניתוח עצמו.
    תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשקלי היטב את צעדיך- תגובה

שולה זק
    24/08/2011

אם את מתכוונת לטוס למקומות נידחים ללא רפואה מתקדמת - לא הייתי ממליצה לעשות זאת בפרק זמן כה קצר אחרי הניתוח. אם בכוונתך לשהות במקום ישוב מתרקדם עם רפואה ותנאים - תתיעצי עם הרופא.
    קחי בחשבון שלוקח בין חודשיים לשלושה שחוזרים אט אט לכלכלה רגילה - ל אחד בקצב שלו.
    שאלה ככה "על הדרך".....את הולכת בדרך הבודהיסטית???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה את נסיכה חחחח

אולגה
    24/08/2011

אמממ שמעי אני משוחררת כבר שנתיים... ונהיה לי משעמם בארץ, פשוט משעמם..התחלתי ללמוד והפסקתי.. לא מוצאת משו מעניין כרגע פה.
    הניתוח, אני מקווה מאוד, ישנה אותי ואני חושבת שזו אחלה דרך לעשות משו מועיל וגם על הדרך לטייל....מה שלא עשיתי עד עכשיו בגלל המשקל.
    כן ואת צודקת, אני חושבת שנעבור קודם את הניתוח ואז נתקדם לפי ההרגשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו