ניתוח להסרת עודפי עור

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח להסרת עודפי עור
    אדם
    25/08/2011

שלום אני לאחר ניתוח שרוול וירידה של53 קילו בכמעט שנה נותרו לי עודפי עור רק בבטן התחתונה מישהו מכיר את העסק מבחינת ניתוח כיסוי רפואי אם אפשר קצת פרטים תודה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להסרת עודפי עור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להסרת עודפי עור - תגובה

שולה זק
    25/08/2011

שלום אדם,
    שאפו על הירידה היפה.
    עכשיו "לעסקים".
    אתה פחות משנה אחרי הניתוח. זה לא מספיק זמן בכדי לעבור ניתוח להסרת עודפים.
    מומלץ לעבור ניתוחים לשחזור הגוף שנתיים אחרי הניתוח ולאחר שעומדים חצי שנה במשקל יציב.
    האם סיימת עם הירידה במשקל?
    הניתוחים לשחזור הגוף נמצאים בסל הבריאות. עם בטן אין בכלל בעיה. מקבלים התחייבות ללא בעיות. שוב....אתה צריך לעסוק בפעילות גופנית ולאגור סבלנות ולעבור ניתוח שגם תהנה ממנו בעתיד. בן כמה אתה?
    תוכל להתקשר אלי ואתן לך יותר פרטים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צער לי שולה, אבל זה לא כ"כ נכון

לי
    27/08/2011

היי שולה, מקווה שאת זוכרת אותי,נותחתי לפני שנה וקצת וממתינה לפלסטיקה.זה לא מובן מעליו שקופת חולים ממנת ניתוח להסרת עור.אני עברתי 7 מדורי גהנום עד שקיבלתי את האישור.הקריטריונים מאד נוקשים, יש ועדות קפדניות וחייבים להוכיח שמתחת ל"סינר" בבטן יש דלקות כרוניות,שלפוחיות וכ"ו.כמו כן מבקשים חוות דעת מרופא עור ובמכבי יש אזורים שאף מבקשים אישור מפסיכיאטר שאתה בדיכאון עקב דימוי עצמי ירוד.אני בכללית והסיפור לא יותר פשוט...
    קופת חולים לא ממהרת לממן ניתוח שנתפס כקוסמטי (בלי קשר כמות הקילוגרמים שהורדת).הכן הוא בסל אבל להוציא את האישור המיוחל זה קשה מאד.מקווה שלחברנו יעבור חלק כי לי היה קשה ברמות.
    חיבוק, אוהבת אותך
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צודקת וחבל שלא צלצלת - תגובה

שולה זק
    27/08/2011

צר לי שעברת מדורי גהינום עם "סינר" בבטן....זה נמצא בסל הבריאות שנים. אפילו אני שנותחתי לפני 9 שנים קיבלתי מייד את האישור לניתוח של הבטן.
    חבל שלא צלצלת ויידעת אותי על הנושא.
    הייתי נותנת לך את הקוד ואת החוק.
    נכון שצריך להביא אישור שזה מפריע וגורם לבעיות של ריח, פטריות וחוסר נוחות. אבל זה נכון והרופאים נותנים אישור. בכללית בכל אופן לא טרטרו על נושא בטן.
    הפרוצדורה קצת יותר מסובכת כשמשלבים ירכיים ועוד כמה שחזוראים. אבל עדיין מיוני 2010 זה בסל הבריאות עם קוד - כך שבסופו של דבר מקבלים אישור.
    אישית (מניסיון אישי() לא הייתי עושה כל שחזור לפני שנתיים ולאחר משקל קבוע חצי שנה. פשוט ....הגוף משתנה הפלסטיקה מתקלקלת...ועוד פעם אישור לא יתנו ובצדק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משמח אותי לגבי מנותחים אחרים

לי
    27/08/2011

כנראה שבמקרה שלי הרופאים לא יודעים את החוק.חבל...
    לגביי, אני ירדתי את כל עודף המשקל שלי לאחר כ- 7 חודשים (BMI נוכחי 24.6).כבר חצי שנה על אותו משקל, שמור ויציב טפו טפו טפו.מה כוונתך שהגוף עוד משתנה? גם אחרי סיום הירידה ושמירה על משקל?
    לא הבנתי את הנקודה הזו וברור שלא ארצה לקלקל כלום בניתוח פלסטי.אשמח אם תוכלי להביר לי את העיניין.
    שוב תודה,
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משמח אותי לגבי מנותחים אחרים - תגובה

שולה זק
    27/08/2011

הגוף מעצב עצמו. משנה הקפים. לא רק הירידה במשקל משנה את המראה אלא גם עיצוב הגוף והקפים. כדאי מאוד להתייעץ ולבחון לפני שעוברים ניתוח לשחזור גוף. הפתגם אומר ש"החפזון מהשטן" במקרה דנן זה יכול להיות כך. רצוי שתבדקי היטב לפני שאת הולכת בשלב כה מוקדם לניתוח עודפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולתנו היקרה

רוזי
    29/08/2011

יאוואני רוצה גםמתיחתבטן מה עושיםם אין ליעור נפולל אתחושבת שיאשרו לי באלי גם הכול יחסית מה עוד מאשריםם יאו איך באלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו