מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח להסרת עודפי עוראדם25/08/2011
שלום אני לאחר ניתוח שרוול וירידה של53 קילו בכמעט שנה נותרו לי עודפי עור רק בבטן התחתונה מישהו מכיר את העסק מבחינת ניתוח כיסוי רפואי אם אפשר קצת פרטים תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להסרת עודפי עור - תגובה
שולה זק25/08/2011שלום אדם,
שאפו על הירידה היפה.
עכשיו "לעסקים".
אתה פחות משנה אחרי הניתוח. זה לא מספיק זמן בכדי לעבור ניתוח להסרת עודפים.
מומלץ לעבור ניתוחים לשחזור הגוף שנתיים אחרי הניתוח ולאחר שעומדים חצי שנה במשקל יציב.
האם סיימת עם הירידה במשקל?
הניתוחים לשחזור הגוף נמצאים בסל הבריאות. עם בטן אין בכלל בעיה. מקבלים התחייבות ללא בעיות. שוב....אתה צריך לעסוק בפעילות גופנית ולאגור סבלנות ולעבור ניתוח שגם תהנה ממנו בעתיד. בן כמה אתה?
תוכל להתקשר אלי ואתן לך יותר פרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצער לי שולה, אבל זה לא כ"כ נכון
לי27/08/2011היי שולה, מקווה שאת זוכרת אותי,נותחתי לפני שנה וקצת וממתינה לפלסטיקה.זה לא מובן מעליו שקופת חולים ממנת ניתוח להסרת עור.אני עברתי 7 מדורי גהנום עד שקיבלתי את האישור.הקריטריונים מאד נוקשים, יש ועדות קפדניות וחייבים להוכיח שמתחת ל"סינר" בבטן יש דלקות כרוניות,שלפוחיות וכ"ו.כמו כן מבקשים חוות דעת מרופא עור ובמכבי יש אזורים שאף מבקשים אישור מפסיכיאטר שאתה בדיכאון עקב דימוי עצמי ירוד.אני בכללית והסיפור לא יותר פשוט...
קופת חולים לא ממהרת לממן ניתוח שנתפס כקוסמטי (בלי קשר כמות הקילוגרמים שהורדת).הכן הוא בסל אבל להוציא את האישור המיוחל זה קשה מאד.מקווה שלחברנו יעבור חלק כי לי היה קשה ברמות.
חיבוק, אוהבת אותך
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צודקת וחבל שלא צלצלת - תגובה
שולה זק27/08/2011צר לי שעברת מדורי גהינום עם "סינר" בבטן....זה נמצא בסל הבריאות שנים. אפילו אני שנותחתי לפני 9 שנים קיבלתי מייד את האישור לניתוח של הבטן.
חבל שלא צלצלת ויידעת אותי על הנושא.
הייתי נותנת לך את הקוד ואת החוק.
נכון שצריך להביא אישור שזה מפריע וגורם לבעיות של ריח, פטריות וחוסר נוחות. אבל זה נכון והרופאים נותנים אישור. בכללית בכל אופן לא טרטרו על נושא בטן.
הפרוצדורה קצת יותר מסובכת כשמשלבים ירכיים ועוד כמה שחזוראים. אבל עדיין מיוני 2010 זה בסל הבריאות עם קוד - כך שבסופו של דבר מקבלים אישור.
אישית (מניסיון אישי() לא הייתי עושה כל שחזור לפני שנתיים ולאחר משקל קבוע חצי שנה. פשוט ....הגוף משתנה הפלסטיקה מתקלקלת...ועוד פעם אישור לא יתנו ובצדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמח אותי לגבי מנותחים אחרים
לי27/08/2011כנראה שבמקרה שלי הרופאים לא יודעים את החוק.חבל...
לגביי, אני ירדתי את כל עודף המשקל שלי לאחר כ- 7 חודשים (BMI נוכחי 24.6).כבר חצי שנה על אותו משקל, שמור ויציב טפו טפו טפו.מה כוונתך שהגוף עוד משתנה? גם אחרי סיום הירידה ושמירה על משקל?
לא הבנתי את הנקודה הזו וברור שלא ארצה לקלקל כלום בניתוח פלסטי.אשמח אם תוכלי להביר לי את העיניין.
שוב תודה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמח אותי לגבי מנותחים אחרים - תגובה
שולה זק27/08/2011הגוף מעצב עצמו. משנה הקפים. לא רק הירידה במשקל משנה את המראה אלא גם עיצוב הגוף והקפים. כדאי מאוד להתייעץ ולבחון לפני שעוברים ניתוח לשחזור גוף. הפתגם אומר ש"החפזון מהשטן" במקרה דנן זה יכול להיות כך. רצוי שתבדקי היטב לפני שאת הולכת בשלב כה מוקדם לניתוח עודפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולתנו היקרה
רוזי29/08/2011יאוואני רוצה גםמתיחתבטן מה עושיםם אין ליעור נפולל אתחושבת שיאשרו לי באלי גם הכול יחסית מה עוד מאשריםם יאו איך באלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)