מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לכולםאביה27/08/2011
שלום
אני לפני כמעט שנתיים עשיתי ניתוח קיצור קיבה ירדתי 40 קילו
ואני נימצאת במצב של אכילה נכונה למי שמכיר חלי ממן מיועד למקוצריי קיבה
עכשיו מה שקורה זה
שאני מגיע למצב שאני צריכה לאכול מנה מותרת שמוגדרת מ-600 קלוריות לפי בחירה
ומנסה לאכול מנה של מתוק או מלוח או לעירבוב ולכול דבר שדומה לכך
הגוף שלי כואב מאוד
גם אים אני ממתינה פרק זמן מחלקת את זה לשאר היום מאוד קשה לי לאכול כמות של מתוק/מלוח שמנה המותרת שלי מכיוון עקב כמות המסה שכניראה הגוף מוכן להכיר מתוק
מה לכשות בנידון?
ולמה זה כואב מאוד
אני מרגישה בכי רע ביותר
וכול שבת זה הזמן שלי אני אמורה להינות ובו אני הכי סובלת
אשמח לתשובה
בתודה
אביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
אביה27/08/2011ובנוסף לכך:
אני מרגישה:גורם לי לתחושת בחילה ועייפות מאוד גדולה
ואני מותשת
אגב, מסתבר שיש חוסר ברזל ואנמייה במינוס מטורף בגוף
כאבי ראש בילתי ניסבלים והגוף פשוט חלש
מחזיר אותי להרגשה של אחרי הניתוח
אשמח לתגובה
אביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה את בקבוצה הלא מתאימה- תגובה
שולה זק27/08/2011ממליצה לגשת לרופא המטפל ולעשות את כל הבדיקוטת בהחיוניות. ובמקביל לגשת לדיאטנית, שעל פי הבדיקות, והעובדה שאת מנותחת קיבה, תתאים ל תפריט שיענה לצרכים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם - תגובה
שולה זק27/08/2011איך את אמורה להנות ממשהו שלא עושה לךך טוב?
איפה כתוב שמנה מותרת צריכה להיות מנה מתוקה??? מנה מותרת זו מנה עתירת קלוריות בדרך כלל שאת יכולה לאכול פעם בשבוע, אם זו הדרך שבחרת בה.
איזה סוג ניתוח עברת? האם מעקף? אם התשובה חיובית אז יש בעיה עם אכילת מתוקים.
תני יותר פרטים ונראה כיצד פותרים לך את הבעיה ה"מותרת"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה
אביה27/08/2011שולה יקרה עשיתי קיצור קיבה של שרוול ושם יש לי בעיה של מתוקים ודברים בעליי שמן מה לעשות?
ותציעי לי מנות מותרות שאפשר לאכול מבלי להכאיב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כאבים?- תגובה
שולה זק27/08/2011קצת לא ברור לי איזה כאבים את חשה אחרי שנתיים?
את צריכה לבדוק מתי הכאבים מופיעים. מה את אוכלת שגורם לך לכאב?
את חייבת ללכת לרופא המטפל/מנתח ולהתיעץ ..
אני לא חושבת שניתן לתת יעוץ בכתב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)