מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- רוצה לקבוע תור לניתוח מעקף קיבה ...רפאל27/08/2011
אני בן 33 אחריי ניתוח טבעת שלא עזר לי במשך כבר 4 שנים בערך מיואש מהמשקל
שמעתי על אנשים שעשו אחריי ניתוח טבעת את המעקף קיבה ומרוצים מאוד מהתוצאות
אז השאלה שלי היא איפה אני מתחיל איך קובעים תור אני בכללית מושלם הבנתי שזה ללא תשלום מי שיכול לכוון אותי בנושא אני אשמח
בתודה רפאל
נ.ב
אני חדש מאוד בפורום הזה ושמעתי עליו דברים מדהימים !!!1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לקבוע תור לניתוח מעקף קיבה ... - תגובה
שולה זק27/08/2011שלום רפאל,
ברוך הצטרפותך לפורום.הסיפור לא כל כך פשוט.
לא ציינת מה ה- BMI שלך הנגכחי (גובה ומשקל) כמה ירדת במשקל?. האם הטבעת גורמת לך לבעיות או לא הצלחת לשנות הרגלי אכילה?
האם אתה במעקב של דיאטנית?
עליך לקבוע תור לרופא כירורג בתחום קיצורי קיבה שעושה את כל סוגי הניתוחים - טבעת, שרוול, מעקף - להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל עם כל ההיסטוריה הרפואית שלך כולל צילום ושט/קיבה/תריסריון עדכני.
כך הכירורג יוכל לבדוק אם יש בעיה עם הטבעת ואם אתה בקריטריונים לניתוח חוזר ואם כן איזה סוג ניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לקבוע תור לניתוח מעקף קיבה ...
רפאל27/08/2011היי שולה אז ככה ה- BMI שלי הוא 40 הטבעת גורמת לי להקיא מידיי פעם לא הייתי קורא לזה בעיות אבל מאז שעברתי את הניתוח ירדתי 15 קילו בחודש הראשון (עקב זה שלא אכלתי כמעט כלום חוץ מדברים חלקים כגון גבינה אשל גיל וכו) מאז המשקל נתקע ואז החלה עלייה הדרגתית במשקל בקשר להרגליי אכילה אני יודע מה אני יכול להכניס לפה ומה לא משתדל מאוד להכניס רק מה שעובר לי בלי להקיא אני לא במעקב של דיאטנית .
אני מבין מדברייך שאת כל הבדיקות שעשיתי לניתוח הראשון אני צריך לעבור מחדש...
עכשיו בקשר ל BMI שלי אני עשיתי במחשבון פה באתר המשקל שלי הוא 130 גובה 1.78 אז אני מקווה שזה נכון התוצאה אשמח לתגובת המשך שולה
תודה רפאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לקבוע תור לניתוח מעקף קיבה ... - תגובה
שולה זק27/08/2011אם יש לך בעיה בטבעת וירדת רק 15 קילו בארבע שנים - האם הבנתי נכון?? ברור שעליך ללכת בהקדם ליעוץ לכירורג, כפי שציינתי שעושה את כל סוגי הניתוחים.
חשוב להגיע על צילום וק"ת ומכתב מהרופא המטפל. בדיקות הוא כבר יתן לך על פי הצורך.
הבנתי שאתה חבר כללית. איפה תה גר? ברר בקופה שלך אן אתה מקבל הפניה (טופס 17) לאיזה בית חולים ציבורי?
איזה סוג ביטוח יש לך מושלם או פלטינום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לקבוע תור לניתוח מעקף קיבה ...
רפאל27/08/2011היי שוב
הבנת נכון בקשר לירידה במשקל ואני גר ברמלה שייך לכללית מושלם
יש לי אפשרות לעבור את הניתוח בב"ח וולפסון בחולון איפה שעברתי את ניתוח הטבעת...
בקשר לקופת חולים יש קריטריונים שצריך לעמוד בהם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגע חשוב בדיקת כירורג ... - תגובה
שולה זק27/08/2011כרגע מה שחשוב זה בדיקת כירורג ומציאת הסיבה שהטבעת לא ממלאת את תפקידה ואתה לא יורד במשקל.
יתכן ואתה לא אוכל נכון ויש צורך להפנותך לדיאטנית ולסגור את הטבעת. רק כירורג יוכל לקבוע אם יש מקום לניתוח נוסף או יש מקום להשמיש את הטבעת.
בוולפסון יש יחידת מעקב טובה מאוד. תקבע תור בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)