מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- על סף ייאושששששששששששנונה27/08/2011
טוב אז ככה יש לי את כל הבדיקות את כל האישורים אני חברת כללית ומחכה למעלה מחודשיים לניתוח שרוול כל הזמן נותנים לי תאריך יום לפני משנים אותו ודוחים עוד ועוד ועוד מה אני יכולה לעשות כדאי לזרז את העניין אוףףףףףףף אני רק משמינה מיום ליום ואני עוד בדיכאון ובדיכאון כי זה פתאום ניראה כל כך רחוק העניין של הניתוח עד שעזרתי אומץ להחליט עשיתי את כל הבדיקות וכככה דוחים אותי אוףף לא סתם אורמם שרק השמנים נדפקים :-)) ואני רצינית אל תגידו לי להתקשר ולנדנד כי אני עושה את זה ותמיד אומרםים לי אותו דבר כשיהיה תור נפנה אליך יש לציין שאני עוברת את הניתוח יותר נכון יעבור בע"ה בבית החולים סורוקה אני בת 24 עם bmi 47 שזה חמור מאודדדדד ובכל זאת לא ממהרים כל כך לתת לי תור אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בבקשה תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת פרופורציות חברתנו הצעירה !
מקס ברנר27/08/2011את צעירה ובריאה יחסית,וגם ה-BMI שלך זה לא משהו שלא שמענו עליו (אפילו שלי היה יותר גבוה, ויש כאן חברים וחברות שהיה להם מעל 50 ואפילו מעל 60 !)
אילו נותחת בבי"ח פרטי-דרך ביטוח משלים או פוליסת בריאות בחברת ביטוח-היה נקבע לך תור מהיר אילו רצית בכך.בבי"ח ממשלתי התורים לעיתים קרובות ארוכים הרבה יותר-שמענו גם על שישה עד תשעה חודשים בבתי חולים עמוסים.בטח שמעת שהיתה כאן גם שביתה בזמן האחרון...
אז אפשר להתעסק בדכאון שלך ולהמשיך לזלול, ואפשר גם לנסות גישה יותר בריאה ומועילה ובונה-הבחירה בידך !
ואם יש לך ביטוח משלים ואפשרות לשלם השתתפות עצמית-אולי תשקלי ניתוח בבי"ח פרטי?!לא רק עשירים גדולים עושים את זה.
מה שתבחרי-אנחנו איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי יקר
תמר נהריה01/09/2011אין לי ביטוח . לצערי אני נאלצת להמשיך לחכות , התקשרתי ונאמר לי לחכות בסבלנות.
אין לי עדיין תאריך אבל אני כמעט שנה בתוך התהליך הארוך הזה, ועוד לחכות לתאריך בעוד מספר חודשים, כן זה מיאש. קודם בעיות של כללית, אח"כ שביתה, וטלפונים לכול מי שרק אפשר על מנת לזרז , ואני אדם חולה וכול יום שעובר אני סובלת , אני לא בדיכאון או משהו, אבל אני גם בן אדם והסבלנות מתחילה להיגמר. אדם שמן שהוא עצבני ומתוסכל פונה ישר לאוכל כדי לנחם את עצמו, לצערי זה קורה לי הרבה בזמן האחרון. מה עוד אפשר לעשות, כול יוםם שעובר זה כאילו הולך ומתרחק ממני. החלום נהפך לסיוט. מקווה שבסוף יהיה טוב לכולנו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאוש לא פותר בעיות - תגובה
שולה זק28/08/2011מבינה את מצוקתך.
כתבי מכתב למנכ"ל קופת חולים כללית מר אלי דפסואת אותו מכתב שלחי גם לאגודה לזכויות החולה.
מכתב קצר - עם עובדות ועמדי על זכותך לקבל טיפול.
המשך יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
נונה29/08/2011איך אני מגיעה אליו בשביל לכתוב לו אשמח אם תפרטי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובות - תגובה
שולה זק29/08/2011מר אלי דפס
מנכ"ל כללית
פקס: 03-6952360
טל': 03-6923433
לאחר שלחת המכתב בפקס לצלצל ולברר שהגיע.
לשלוח העתק ל:
אגודה לזכויות החולה
שמוליק בן יעקב | חבר הנהלה | האגודה לזכויות החולה | נייד: 050-8807488|
מייל - [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"כללית " יקרה שלום- תגובה
שולה זק29/08/2011איני יודעת מי אתם ולפני שפורטל BEOK ימחק את הודעתך אשמח אם "כללית" יצרו איתי קשר ונוכל ללבן הרבה בעיות שיש לחברי כללית בתחום הזה. הטרטורים המיתרים והסחבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)