שבועיים אחרי ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שבועיים אחרי ניתוח
    אפרת ב
    28/08/2011

הי , אני שבועיים בידיוק לאחר ניתוח שרוול . אוכלת מרוסק ומשום מה רב הדברים שאני מנסה לאכול . אפילו מיים גורמים לי לבחילה ולחוסר נוחות בשרוול .
    האם מישהו יודע אחרי כמה זמן מתחילים שוב ליהנות מאוכל? ( אני מיואשת).
    אני גם אמורה לסוע לחו"ל בעוד חודש ( שישה שבועות לאחר הניתוח) האם עד אז אוכל שוב ליהנות מאוכל ? אני מתלבטת אולי לבטל את הנסיעה . אם אני ארגיש בנסיעה כל כך רע עם כל מה שאני מנסה לאכול ( כמו עכשיו). אז אין לי טעם ליסוע.
    מצטערת על ההודעה הארוכה והפסימית . אשמח בדחיפות לתשובות
    אפרת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבועיים אחרי ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיואשת א' ומיואשת ב'

מקס ברנר
    28/08/2011

לתמר-ראי תשובתי לנונה נמוך יותר בדף זה.זו דעתי,אבל שולתנו תייעץ לך לבטח לנדנד להם כל יום ולשלוח מכתבים להנהלת הקופה ול"אמון הציבור".תבחרי מה יותר לטעמך,

אפרת-נסי לשתות מים בטעמים או מיצים מדוללים.הרבה משרוולים מתלוננים שמים גורמים להם לבחילה.האם את לוקחת לוסק/אומפרדקס?הם מקלים את תחושת הבחילה והצרבת.עד שהקיבה מחלימה לחלוטין מהניתוח חולפים שלושה-ארבעה חודשים,ובתקופה זו רובנו חווינו אי נוחות כזו או אחרת.אם ב"הנאה מאוכל" את מדברת על היכולת לאכול ארוחה דשנה וללוות אותה בבקבוק יין-זה כבר לא ייקרה בחיים האלה !אם את מוכנה להסתפק מהנאה מטעמן של דוגמיות מזון בלי לחוש בחילה,כאב וכיו"ב-זה משתפר עם הזמן.
    ולגבי נסיעה לחו"ל-תלוי לאן את נוסעת ומה תהיה זמינות המזון הדרוש לך.אני פחדן וחיכיתי 3 חודשים ויותר עד שנסעתי לחופשה במלון בארץ.יש כאן מטבע הדברים אמיצים ממני.לחו"ל עדיין לא יצאתי מאז הניתוח.מצד שני יש לי דוד חרדי, שלא יצא מן הארץ מאז עלה אליה ב-1948 !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למקס

אפרת ב
    28/08/2011

תודה על ההודעה ועל ההומור .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו