תחושת רעב שאלה דחופה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תחושת רעב שאלה דחופה
    אפרת ב
    30/08/2011

הי , אני 16 יום לאחר ניתוח שרוול . מרגישה רעב . אני אוכלת כמה כפיות ומרגישה לחץ בשרוול , בגלל תחושת חוסר הנוחות אני מפסיקה לאכול אבל בבטן אני מרגישה עדיין רעבה . לא מרגישה תחושת מלאות נעימה כמו לפני הניתוח . זו הרגשה מאוד מתסכלת.
    האם זה נורמאלי? זו תחושה שעוברת?
    אני ממש מבואסת מזה . אשמח לתשובות בדחיפות
    אפרת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת רעב שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כן, זה נורמאלי

לילך
    31/08/2011

לא אצל כולם תחושת הרעב נעלמת לאחר הניתוח. כדי שלא יכאב צריך לאכול לאט יותר. כאשר מרגישים מלאות בבטן מפסיקים לאכול.
    צריך לשמור על שלוש בין הארוחות אבל לא תמיד זה עוזר ולפי נסיוני אם את אוכלת קצת לפני זה לא נורא.

תקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושת רעב

אפרת ב
    31/08/2011

הי לילך . תודה על התשובה . אבל זה נורמאלי שהשרוול עוצר אותי מלאכול אחרי שני ביסים אבל בבטן אני מרגישה כאילו לא אכלתי כלום ? אני ממש מבואסת . זה כאילו נלקחה ממני הנאת האוכל . אני ממש מתחילה להצטער שעשיתי את הניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאפרתי-תראי את זה כך

אולגה
    31/08/2011

אני חושבת שקיבלת מתנה :) אין לך מה להתחרט על הניתוח. אני רק מחכה לרגע שאני כבר אעבור את כל התהליך... תמיד אמרו שבשביל יופי צריך לסבול, לא? :)
    אני קוראת פה כל יום את מה שאנשים רושמים, וכמעט לכולם מאוד קשה אחרי הניתוח... אל תתייאשי, לאט לאט, תראי איך בעוד תקופה קצרה את תתחילי לראות תוצאות ותזרחי מאושר :)
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאפרת

מיכל
    01/09/2011

אפרת, אני כ"כ מבינה אותך. זה קשה בהתחלה.
    אבל אל תדאגי, אני מבטיחה לך שעוד קצת...רק עוד קצת, ותרגישי שבעה,
    תוכלי גם לאכול כמות מספקת יותר.. כל מה שצריך זה לתת לזה זמן.
    המון המון המון בהצלחה לך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפרתי אני מבינה את התחושה שלך...

ציפיטפוט
    01/09/2011

אני לא בטוחה שהרעב שלך בא מהבטן כמו שהוא בא מהראש... תחשבי על זה
    מה שאני כן יכולה להמליץ לך זה גם לעשות ביסים קטנים גם ללעוס טוב טוב וגם חשוב מאוד לחכות בין ביס לביס! את זה למדתי לאחרונה... חשוב שכל ארוחה שלך תערך כחצי שעה אז קחי את הזמן ותהני מכל ביס!

ואל תתחרטי על מה שעשית! תיהי חזקה ואת תיראי את התוצאות בקרוב מאוד :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו