ספורט לאחר ניתוח קיצור קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ספורט לאחר ניתוח קיצור קיבה
    נילי
    31/08/2011

שלום לכולם. שאלה שלי למי שעבר את הניתוח ומתאמן באופן סדיר. מתי מומלץ להתחיל (כמה זמן אחרי ניתוח) והיכן ? האם יש קבוצות או תוכניות או מדריכים שעוסקים בתחום בריאטרי ? בנתיים ברור לי שאי-אפשר להתחיל לקפוץ באמון ארובי או להתחיל להרים משקולות בחדר כושר ללא פיקוח. אודה לכם מאוד על תשובות.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט לאחר ניתוח קיצור קיבה - תגובה

שולה זק
    31/08/2011

ספורט מאוד מומלץ וכל אחד לפי מה שהוא אוהב. זה אמור להיות כייף ולא עינוי. ידוע לי שבבית חולים מאיר יש ספורט לניתוחים בריאטריים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורט לאחר ניתוח

אפי אלון
    31/08/2011

היי נילי
    אני כשנה לאחר ניתוח.
    ספורט מומלץ ועוזר להשגת תוצאות טובות יותר של ירידה במשקל, אני התחלתי לעשות צעידות כבר שבוע לאחר הניתוח והגברתי את הקצב בהדרגה, אך כמובן שכל אחד מגיב אחרת.
    דרך אגב בהתייעצות עם רופאים ומדריכי ספורט התחלתי באימונים בחדר כושר כחודשיים לאחר הניתוח.

כל זה עזר לילהגיע לתוצאות מאוד טובות וכבר כשמונה חודשים לאחר הניתוח הורדתי את כל עודף המשקל.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו