מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ספורט לאחר ניתוח קיצור קיבהנילי31/08/2011
שלום לכולם. שאלה שלי למי שעבר את הניתוח ומתאמן באופן סדיר. מתי מומלץ להתחיל (כמה זמן אחרי ניתוח) והיכן ? האם יש קבוצות או תוכניות או מדריכים שעוסקים בתחום בריאטרי ? בנתיים ברור לי שאי-אפשר להתחיל לקפוץ באמון ארובי או להתחיל להרים משקולות בחדר כושר ללא פיקוח. אודה לכם מאוד על תשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט לאחר ניתוח קיצור קיבה - תגובה
שולה זק31/08/2011ספורט מאוד מומלץ וכל אחד לפי מה שהוא אוהב. זה אמור להיות כייף ולא עינוי. ידוע לי שבבית חולים מאיר יש ספורט לניתוחים בריאטריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספורט לאחר ניתוח
אפי אלון31/08/2011היי נילי
אני כשנה לאחר ניתוח.
ספורט מומלץ ועוזר להשגת תוצאות טובות יותר של ירידה במשקל, אני התחלתי לעשות צעידות כבר שבוע לאחר הניתוח והגברתי את הקצב בהדרגה, אך כמובן שכל אחד מגיב אחרת.
דרך אגב בהתייעצות עם רופאים ומדריכי ספורט התחלתי באימונים בחדר כושר כחודשיים לאחר הניתוח.
כל זה עזר לילהגיע לתוצאות מאוד טובות וכבר כשמונה חודשים לאחר הניתוח הורדתי את כל עודף המשקל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)