מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עזרה מכל מי שמכיר את הפרוצדורות?!!מבולבלת31/08/2011
שלום,
אני מבוטחת של כללית, אני עומדת בקריטריונים לעשיית הניתוח דרך הקופה
בבית חולים ציבורי, איכילוב או בלינסון. עכשיו הבעיה שלקדם עניינים שם לוקח שנים.
1) אז דבר ראשון האם יש למישהו המלצה או שמניסיונו יודע איך מקדמים את ההליך כך שלא יגידו לי שרק בעוד ארבעה חודשים יש תור לפגישה ראשונית?
במקביל, למרות שאני לא רוצה לעשות את זה כי פשוט אין לי כסף, אני יכולה לעשות את הניתוח דרך המושלם, הבעיה ששם רק ההשתתפות העצמית היא 10,000 ש"ח
ובנוסף צריך לממן את 50% מהסיכות . דבר נוסף אמרו לי שאם המנתח משתמש
בסכין "הרמוניק סקלפל" אני אצטרך גם לשלם על זה????!!!!
2) אז ככה, כמה אמורות לעלות סיכות? המחירים של הסוגים השונים?
וגם מה זה הסכין הזה שעליו צריך לשלם, אם מישהו יודע להגיד?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תורים ופרוצדורות - תגובה
שולה זק01/09/2011לאכלנית שלום
ראשית זה לא לוקח שים. נכון לוקח כמה חודשים, אבל צריך לקחת בחשבון שהיתה שביתה ארוכה שבה בוטלו תורים ויש לנתח את אלה שהמתינו בסבלנות. כמו כן בל נשכח שחודש חגים לפננו שגם מקשה על קביעת התורים ליעוץ ולניתוח.
כחברת כללית במרכז, כך אני מבינה, תנסי לבדוק עוד בתי חולים ציבוריים שהקופה מפנה אותך, אולי שם התורים קצרים יותר. כמו קפלן, וולפסון, השרון,
עלות כוללת דרך המושלם באחד המרכזים הפרטיים, בהנחה שאת בקריטריונים ומקבלת אישור הקופה, עם ביטוח מושלם - מגיע לעלות שבים 12-14 אלף ש"ח לאחר הסיכות וההחזרים המגיעים לך. אכן עלות יקרה לעומת עלות של 28 ש"ח טופס 17 לבית חולים ציבורי.
עם ביטוח פלטינום היית מגיע לסכום של כ- 4-5 אלף ש"ח.
אני מציעה לבדוק שוב בקופה לאן את יכולה לקבל הפניה, בנוסף לאיכילוב ובילינסון ולבדוק איפה התור הקצר ביותר
מקווה שעזרתי במעט.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)