עזרה מכל מי שמכיר את הפרוצדורות?!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עזרה מכל מי שמכיר את הפרוצדורות?!!
    מבולבלת
    31/08/2011

שלום,

אני מבוטחת של כללית, אני עומדת בקריטריונים לעשיית הניתוח דרך הקופה
    בבית חולים ציבורי, איכילוב או בלינסון. עכשיו הבעיה שלקדם עניינים שם לוקח שנים.

1) אז דבר ראשון האם יש למישהו המלצה או שמניסיונו יודע איך מקדמים את ההליך כך שלא יגידו לי שרק בעוד ארבעה חודשים יש תור לפגישה ראשונית?

במקביל, למרות שאני לא רוצה לעשות את זה כי פשוט אין לי כסף, אני יכולה לעשות את הניתוח דרך המושלם, הבעיה ששם רק ההשתתפות העצמית היא 10,000 ש"ח
    ובנוסף צריך לממן את 50% מהסיכות . דבר נוסף אמרו לי שאם המנתח משתמש
    בסכין "הרמוניק סקלפל" אני אצטרך גם לשלם על זה????!!!!

2) אז ככה, כמה אמורות לעלות סיכות? המחירים של הסוגים השונים?

וגם מה זה הסכין הזה שעליו צריך לשלם, אם מישהו יודע להגיד?

תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תורים ופרוצדורות - תגובה

שולה זק
    01/09/2011

לאכלנית שלום
    ראשית זה לא לוקח שים. נכון לוקח כמה חודשים, אבל צריך לקחת בחשבון שהיתה שביתה ארוכה שבה בוטלו תורים ויש לנתח את אלה שהמתינו בסבלנות. כמו כן בל נשכח שחודש חגים לפננו שגם מקשה על קביעת התורים ליעוץ ולניתוח.
    כחברת כללית במרכז, כך אני מבינה, תנסי לבדוק עוד בתי חולים ציבוריים שהקופה מפנה אותך, אולי שם התורים קצרים יותר. כמו קפלן, וולפסון, השרון,
    עלות כוללת דרך המושלם באחד המרכזים הפרטיים, בהנחה שאת בקריטריונים ומקבלת אישור הקופה, עם ביטוח מושלם - מגיע לעלות שבים 12-14 אלף ש"ח לאחר הסיכות וההחזרים המגיעים לך. אכן עלות יקרה לעומת עלות של 28 ש"ח טופס 17 לבית חולים ציבורי.
    עם ביטוח פלטינום היית מגיע לסכום של כ- 4-5 אלף ש"ח.
    אני מציעה לבדוק שוב בקופה לאן את יכולה לקבל הפניה, בנוסף לאיכילוב ובילינסון ולבדוק איפה התור הקצר ביותר
    מקווה שעזרתי במעט.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו