מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח להצרת קיבה באמצעות טבעתדיאנה06/09/2011
שלום,
אני עשיתי את כל הבדיקות ביולי 2009 ואז שקלתי 86 והגובה 1.51.
אבא ושני סביי (ז"ל) חולה סכרת ואימי סובלת מקולסטרול גבוה.
לי יש כולסטרול של 172 והטוב 40.
היום אני שוקלת 90.
בזמנו נאמר לי שאינני מתאימה לניתוח מכיוון "שאני לא מספיק שמנה".
היה נראה לי מוזר - אבל לא דיברתי והלכתי.
היום שנתיים אחר כך אני שוקלת יותר.
האם יש לי למה שוב לפנות לעשות את הניתוח? והאם שוב אצטרך לעשות את כל הבדיקות שעשיתי בשנית?
האם ניתן לעשות את הניתוח באופן פרטי גם אם אני לא מספיק שמנה?
איפה? וכמה זה עולה באופן פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
דיאנה06/09/2011שהגעתי לוועדה באסותא - ואחרי שראיתי את כל המומחים הנדרשים, והגעתי לרופא הקובע - הוא זה שאמר לי שאני לא מתאימה, והוא לא מבין איך הרופא שלי שלך אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים - תגובה
שולה זק06/09/2011לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך 39.4. אם יש לך מחלות רקע נילוות (לך אישית ולא רקע משפחתי): סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה - את עומדת בקריטריונים.
באיזה קופה את חברה ואיזה סוג ביטוח יש לך? תבררי בקופה לאן את מקבלת הפניה.
הניתוחים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית בבית חולים ציבורי, למי שעומד בקריטריונים. אין ניתוחים פרטים למי שלא עומד בקריטריונים. במוסד פרטי כמו אסותא - ניתן לעבור ניתוח בעלות השתתפות עצמית אך ורק למי שעומד בקריטריונים וקיבל את אישורי הקופה.
ממליצה לפנות לכירורג המבצע את כל סוגי הניתוחים - טבעת, שרוול, מעקף קיבה - להגיע עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההיסטוריה הרפואית שלך, ובהתאם להרגלי האכילה והפרעות האכילה - יחד עם המנתח תתאימו את הניתוח האפקטיבי עבורך - שוב וזאת במידה ואת עומדת בקריטריונים שקבע אירגון הבריאות העולמי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח הצרת קיבה
דיאנה06/09/2011יש לי מכבי זהב. חוץ מכולסטרול של 172 שהמקסימום זה 160, אין לי עוד מחלות. נולדתי עם מום בלב, אני לא יודעת אם זה גם תופס. האם שוב אצטרך לבצע את כל הבדיקות שבצעתי לפני שנתיים? האם הבדיקות שביצעתי יכולים להזיק לבריאות אם אבצע אותם שוב עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)