מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מאד מאד מתוסכלתavivit5906/09/2011
לדעתי כבר 3 שבועות באותו משקל
למרות שלא שיניתי כלום בתפריט.
זה אחרי ירידה של 19 ק"ג ושלושה חודשים לאחר הניתוח.
כמה זמן זה עוד ימשך עד שאראה תוצאות :(
רוצה כל כך להגיע למשקל דו ספרתי........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביבית היקרה - תגובה
נילי07/09/2011בוקר טוב לאביבית ! את לא כתבת האם את עושה פעילות גופנית. כפי שאני הבנתי ממקורות שונים, המשקל יורד במשך שנה-שנה וחצי - בחודשיים-שלוש הראשונים אחרי ניתוח קצב הירידה מהיר יותר, ואחר כך - קצת איטי (יחסית). כמובן, הכל מאוד אישי, כשור לגיל וחילוף חומרים. אני קראתי את הכתבה של ד"ר אסנת רזיאל מבי"ח אסותה, אז עפ"י דבריה פעילות גופנית אמורה ליהיות עד 5 פעמים בשבוע. ירידה דרסטית - זה לא בריא לגוף, במיוחד לשרירי הלב. אז תפעילי קצת סבלנות והרבה רצון, את כבר "מאחורי", תמציאי לך חדר כושר ומדריכה טובה, או קבוצה ארובית כייפית. שיהיה הרבה בהצלחה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.....
avivit5907/09/2011היי,
אני יודעת שהירידה אחרי התקופה הראשונה הופכת "איטית"
אבל זה עדיין מתסכל, לא לראות שום שינוי במשך שלושה שבועות :(
למרות שהמחמאות לא מפסיקות וזה מעודד.
רוצה כבר כל כך להגיע למשקל דו ספרתי, למרות שגם משם הדרך עוד ארוכהההההה
לגבי פעילות גופנית, מבחינתי בעייתי ללכת לחדר כושר
אבל מקפידה על הליכה של חצי שעה על הליכון בבית כל בוקר
בלי לוותר לעצמי.
מקווה (חייבת) לראות תוצאות בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות וגפנית
נילי07/09/2011עפ"י הניסיון האישי שלי, הליכה מודרכת בחדר כושר (!) במהירות בינונית - 4-5 ק"מ במשך כשעה - שורפת רק 150-180 קלוריות. אז זה לא מה שאנחנו צריכים. על מנת להשיג תוצאות, פעילות ספורטיבית אמורה להביא שריפת של כ- 700-1000 קלוריות !
אני מבינה הכל, יש עבודה, בית, ילדים, קניות, נקיונות......אבל המלצה חמה מאוד - תגבירי את הפעיולות גופנית, רצוי באופן מודרך. למשל, תבדקי האם יש באזור שלך מועדון ספורט או מתנס שבו יש חוגים לנשים (חוג ארובי וא"כ 15-20 דקות על המכשירים בחדר כושר). המלצה שלי - תתחילי מ- CURVES (תמציאי מידע באינטרנט). אני לא נציגה שלהם, פשוט התאמנתי שם, זו רשת גדולה, יש בהרבה ערים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)