מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מעוניינת לעבור ניתוחמשמש07/09/2011
שלום חברה, זאת הפעם הראשונה שאני מתכתבת כאן אבל תמיד עקבתי אחרי מה שכתבתם והתעניינתי, אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח שוקלת 100 גובה167 ללא מחלות נלוות, נסיתי את כל הדרכים שבעולם להרזות ירדתי כמה קילו ושוב עליתי אחרי שילדתי השמנתי בממוצע 15 קילו לפחות אני מייואשת מהגוף והשומן שלי אני מתלבטת מה יותר עדיף איזה ניתוח מומלץ מי עבר ניתוח ומי שרוול או אחר בבקשה תכתבו לי חוות דעת אני יודעת בגדול על כל ניתוח וניתוח אני רק רוצה לשמוע מהאנשים מה עברו ומה התוצאות בבקקקקשה אני רוצה לעבור כמה שיותר מהר רת הניתוח סובלת מכאבי גב רציניים מהמשקללללל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
נילי07/09/2011היי משמש, עפ"י הנתונים שאת נותנת, BMI שלך הוא 35-36. כדאי לך לפנות לרופא משפחה לשם בדיקת הזכאות שלך לניתוח, האם את עומדת בקריטריאונים של משרד הבריאות. לגבי סוג ניתוח - אם את הכן זכאית לניתוח, אז תקבלי הפניה למרפאה להשמנת יתר ותעברי סמינר, בו במשך כמה שעות יוצגו לפניך את כל האפשרויות וכל הדרכים. בסופו של דבר - רק כירורג המנתח יתאים לך את סוג הניתוח, וזאת אחרי איבחון של סיבות ההשמנה (כמויות של אוכל, התמכרות לממתקים, שיבוש במערכת הורמונלית וכדומה). בכל מקרה, חשוב מאוד לפנות לדיאטנית קלינית בקופה שלך, על מנת ליצור מעקב צמוד כבר לפני ניתוח. הדיאטנית תמליץ לך על בדיקות ותעזור לך לגלות את הסיבות ולמצאו (אולי) פתרונות נוספות. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים- תגובה
שולה זק07/09/2011הניתוחים לקיצור קיבה - טבעת, שרוול, מעקף קיבה, נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים לפי קריטריונים שקבע ארגון הבריאות העולמי.
זה לא "ניתוח כבקשתך" ולא "ניתוח קוסמטי".
מאחר ואינך עומדת בקריטריונים שנקבעו (תודה לאל שאת בריאה) ממליצה לקחת ברצינות את הרצון לחולל שינוי ומהפך בחייך - זה מתחיל בשינוי הרגלי אכלה. תפני לדיאטנית להתאמת תפריט, שלבי פעילות גופנית וקבוצת תמיכה ותראי שמהר מאוד צתגיעי להישגים נאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן...
משמש07/09/2011האמת אני יודעת שאני לא עומדת בקרטריונים ואני לא סתם רוצה לעבור את הניתוח אני סובלת מכאבי גב נוראיים לאחרונה וקוצר נשימה לפעמים בקושי נושמת לגבי דחיטות מה לא נסיתי אני כמעט חודש הייתי בצום ובקושי ירדתי 2 קילו שזה מאוד איטי אני לא רק רוצה לעבור את הניתוח בשבל להראות יפה רק אני נורא עיה מהמשקל שלי ואני בטוחה שלא אצליח לרדת 30 קילו לפחות לעומת שנסיתי המון אך זה לא עזר מבחנתי אני אמשיך לאכול עד שאגיע ל bml 40 לעומת שאני מעדיפה שלא אבל אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח אני קראתי המון המון על הנושא הסה ולא סתם בא לי לעבור את זה כי זאת הדרך הנוחה ממש לא אלא נסיתי והלכתי כל יום אך קצב הירידה שלי במשקל נורא איטי ואני מתייאשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים
נילי07/09/2011אני ממליצה לך שובלפנות לרופא המטפל ולהכנס למעקב בעקבות קוצר נשימה. זו אחת מן התופעות נלוות ל-BMI שלך שאולי תעזור להתקדם לניתוח. אין לנתייעש ולהשמין, תקחי את אצמך בידיים וטפלי בבעת אחת מכמה כיוונים. הרבה הרבה בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי בייעוץ היום
משמש07/09/2011לשמחתי הbml שלי היה38 אז אני דיי קרובה לקרטריונים שיכולה לעזור לי לעבור את הניתוח הוא הסביר לי על כל סוגי הניתוחים התעניינתי הכי הרבה בניתוח השרוול אני מאוד מקווה שלא יעצרו אותי על כמה ק"ג כולי תקווה שהכל יתקדם בצורה מהירה ותקינה תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה הרבה הצלחה ! אנחנו כאן !
נילי08/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)