עדכון למנותחים דרך שר"פ

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עדכון למנותחים דרך שר"פ
    נילי
    08/09/2011

שלום, חברים וחברות. היות ואני אמורה לעבור את הניתוח בשר"פ דרך ביטוח מושלם (כללית פלטינום), הייתי מוטרדת מעלויות הנוספות. קראתי כאן משפר פעמים על גביית תשלום עבור סיגות וסכו"מ :) אחר. אז היום הייתי בבית החולים ובררתי את הנושא. תשלום נוסף להשתתפות עצמית גובים בבי"ח פרטיים (!) ולא בציבוריים. עלות ההשתתפות עצמית ניתן לקבל במזכירות של שר"פ לאחר המסירה של קוד הניתוח (אותו מקבלים מהרופא המנתח). זה לא בשמיים, פחות מעלות טלוויזיה. ללא קוד אין עלות! אנשים שעומדים לפני בחירת הניתוח סיפרו לי היום על כל מיני המכרים שלהם ששילמו 50-70-100 אלף ש"ח. אז על תאמינו בקלות למה שמספרים, ועל תוותרו על שר"פ אם מצבכם לא סובל דיחוי (סכרת, לחץ דם וכאלה). בהצלחה לכולם !

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדכון למנותחים דרך שר"פ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח ללא עלות

דרומית
    08/09/2011

אני עברתי את הניתוח ללא עלות בכלל, אומנם המנתח הראשון שהייתי ביעוץ אכן יעץ לי לעבור את הניתוח אצלו במרפאה פרטית ולהיות בטוחה שהוא עושה לי תמורת השתתפות של משלים על סך 3000שח וברור ש...סרבתי, הלכתי לרופא אחר בית חולים ציבורי גם ושם כתבו לי מכתב המלצה על הניתוח למרות ש הבי אם אי לא הגיע לשלב של ניתוח שלב אחד פחות אך רצו למנוע זאת ,
    ואכן עברתי את היתוח שם ללא תשלום, כשיש בי אם אי מתאים ורצון ורופא מטפל שממליץ אז זה לא עולה כלום , אלא אם כן המנתח מנסה לשכנע אותכם להפעיל את זה דרך המושלמים או הזהב כמ במכבי שהיום המוןןןןן עושים זאת בכדי שהם יקבלו את הכסף וכל ביקור אצלם בתשלום, אז תחסכו כי יש רופאים מעולים גם בבתי חולים ציבורים בו הרופאים האלו עובדים גם כן,
    היום אני לאחר ירידה של 40קג
    אז המלצה תסדקו בכמה בתי חולים ולא להקשיב להפעיל את המושלם לא צריך בכלל,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדרומית

נילי
    08/09/2011

הי דרומית. את כל מה שכתבת - ידוע לי. אני בחרתי את המנתח שלא עובד ישירות עם הקופה. אוה מנהל מחלקה, מנוסה ביותר ואני רוצה רק אותו. באזור מגורי יש רק בי"ח אחד שבו מומחים בנושא שחנו, אז אין הרבה אופציות. השתתפות שלי בסיבות 1,500 ש"ח אותם אני אקבל דרך ב.רפואי פרטי שלי חזרה. אז גם לי בסופו של דבר הניתוח לא יעלה כסף. כל היבקורים אחרי היתוח קופה שלי כן מכסה. יש הרבה אנשים כמוני, לכן שיתפתי אותם כאן על בירור שקבלתי היום. את לא תאמיני כמה חוסר מודעות קיימת היום וכמה חולחים בהשמנה חולנית בטוחים שדרך הקופה (!) יש להם עדיין השתתפות של 50 אלף ש"ח. אחרי שביתה אין תורים לזמן הקרוב, כאשר מפעילים שר"פ - זמן ההמתנה מתקצר פי כמה (חודשיים-שלוש במקום שנה). ויש הרבה חולים - שחולים במחלות נלוות וזירוז של תור - הצלת חיים באמת, או שלא יוכלו לעבור את בניתוח אם לחכות עוד קצת. אבל אישית אני מאוד שמחה שהצלחת להוריד כל כך הרבה ! כל הכבוד לך ! אשמח באם תספרי לי קצת על ספורט ואימונים אותם עושית להשגת תוצאה כ"כ יפה. זה מאוד חשוב לי ! תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו