מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כעבור שנתייםשלי08/09/2011
לפני כמעט שנתיים עשיתי נתוח שרוול שקלתי 108 קג סהכ הצלחתי להוריד 36 קג בשנה האחרונה אני לא מצליחה להוריד במשקל מצליחה להוריד 2קג ואז מעלה אותם בחזרה יש לציין שהיום אנעי שוקלת 72 קג לגובהה של 164 אני רוצה להוריד עו 12 קג לפחות אך אני כבר לא יודעת מה לעשות אני ממש מיואשת מה גם שעכשיו אני אוכלת הכל כרגיל כמובן שלא כמו לפני הניתוח אבל לא רק שאני לא מצליחה לרדת אני מאוד אבל מאוד מפחדת להשמין בבקשה שמישהו יעזור לי [אני גם מרגישה שהדפוסים הישניפ חוזרים לי כמ ו אכילה רגשית או אכילה כשאני לא רעבה]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיב לראשון-ראשון
מקס ברנר08/09/2011ראשית דבר:הBMI שלך בתחילת הדרך היה 40,וכיום-לפי הנתונים שמסרת-הוא קטן מ-27 !אני מניח שאת מכירה את הנתונים הסטטיסטיים-בשרוול מורידים בממוצע 60-65 אחוזים מעודף המשקל-לא את כל עודף המשקל (המוגדר כמרחק מהמשקל ההתחלתי ל-BMI 25 ).במילים אחרות-הורדת 8-9 קילו מעל הממוצע למנותחי שרוול בגובהך,שישיה שלמה של מים מינרליים, ועל כך את צריכה להיות גאה לא מתוסכלת !החלום שלך לשקול פחות מ-60 ראוי בהחלט להערכה,אבל שברו של החלום הזה צפוי לגמרי,כשגם כעת את בשליש העליון של ההישג.
ובעניין השני-מה עושים כעת?אפנה אותך להתייחסות לסוגיית ה"ריבאונד" בשאלות הנפוצות,ואפנה את הבמה לשולה,ןלשאר המומחים בעלי התצלומים,שיוכלו לבטח להשכיל את כולנו.תביני וודאי, שכמי שמצוי בשליש התחתון של ההישגים בתחום הירידה,לאחר 8 חודשים,אני מבוהל עד עמקי נפשי לקרוא הודעות שכאלה.
כבר היום התאבון שלי בריא בהחלט,וזאת חצי שנה לפחות לפני שלב הרעב המוגבר בעקבות ייצור גרלין באתרים חלופיים בגוף.אני מניח שהסוד טמון בהפנמת הרגלי חיים חדשים בשנה הראשונה לאחר הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)