מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בטעם סוכר ולא רקשולה זק09/09/2011
האתר של צנובר. מתכונים יאמי יאמי
בתאבון לכולם.
אפשר לכתוב במנוע חיפש בטעם סוכר....והאתר עולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב, אז מכיוון...
צנובר09/09/2011שההודעה שלי עלתה מבולגנת, נעזרתי בשולה.
מי שמעוניין בלוח השנה (מומלץ כמובן) (-:
אפשר כאמור לכתוב בגוגל "בטעם סוכר" (בלי המרכאות כמובן)
והאתר יעלה שם ברשימה.
בתפריט העליון (ממש למעלה) יש קישור לדף של לוח השנה ושם בלחיצה ניתן להורידו.
בהצלחה, שבת שלום, ואם זה לא מוקדם אז גם שנה טובה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודינקה - תגובה
שולה זק09/09/2011ומתי אתה מגיע לבשל לנו?????????? באווירה הפסטוראלית של "ערבות הגליל המערבי"?????????????
חחחחחחחחחחחחח
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יש לי רעיון
תמר נהריה10/09/2011לעשות מפגש עם סדנאת בישול בריא , עם אחד השפים בפורום , או בעלה של גל שהייתה במפגש. מה את אומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח - תגובה
שולה זק10/09/2011לא היית בעניינים בסוף הערב.....על זה דיברנו כמעט שעה ואנחנו הולכים ליישם את זה....במקום שכולםםםםםםםם יוכלו להגיע מקצווי ארצנו הקטנטונת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי ואולי תעדכני לגבי ההרצאה
מקס ברנר10/09/2011שולתנו
את מתכננת מפגש שייכלול גם שיעור בישול בריא ?יחסית במרכז ?וזה לא יהיה בבית קפה (כי נוכל לבשל )?וזה אפילו יהיה כשר? (מה שמוריד מהשולחן את בתי הספר למיניהם שעושים תצוגות בישול,ולפחות באלה שאני מכיר יש בעיות אנושות בתחום הכשרות ).שווה לדבר על זה אם יש לך תכנון קונקרטי.יש כאן בשלנים דגולים ממני ,אבל רקע מסויים בתחום ישגם לי כך שיהיה מעניין להחליף דעות.
וחוץ מזה שמענו שבבית רימון היו אנשים מקסימים,ואווירה טובה וכיבוד מלבב,אבל מה בנוגע להרצאת המומחה-היתה כזו ?על מה?הבו לנו תוכן !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי ואולי תעדכני לגבי ההרצאה - תגובה
שולה זק10/09/2011חדרה נשמע לך מתאים למרכז וצפון??
כן בישול בריא וכשר
גם הארוע ביום חמישי היה כשר למהדרין.
לגבי הדיונים תקבל תקציר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדרה זה יופי !
מקס ברנר10/09/2011כמו שאת יודעת אני לא תל אביבי "אותנטי"-אני פשוט תקוע כבר כמעט שלושים שנה בעיר הכי נחשקת בארץ ,וחולם על שקט,ירק ואוויר הרים.גדלתי פחות מ-20 ק"מ מחדרה,וגם בשנים האחרונות הייתי בעיר הזו ובסביבותיה-בנסיבות משמחות יותר או פחות-עשרות פעמים.במה שנוגע אליי-כמו שאומר הפתגם העממי-אי אפשר לאיים על יונה ביין !
ואני רואה כבר בעיני רוחי את רשימת כל אלה שיעזרו לי למלא את המכונית בנסיעה לשם, כי לגבי נציגים אמיתיים של גוש דן -צפונית להרצליה יש בקורת גבולות.
אמתין בדריכות לשמוע עוד !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)