מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה להילהמיכל09/09/2011
היי הילה, אני 7 חודשים אחרי ניתוח, ויש לי חוסר רציני בברזל,
יש משהו מומלץ לאחרי ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה להילה - תגובה
הילה כהן09/09/2011הי מיכל
בעיקרון תוכלי לקנות עם מרשם מרופא המשפחה ברזל שמסובסד בקופה - עדיפות לברזל רך או עדין . אם נטלת ברזל בעבר והיו לך עצירות או שלשול אני ממליצה לקנות ברזל עדין שמכיל ברזל ביסגליצינאט - זהו סוג ברזל שלרב לא גורם לתופעות לוואי במערכת העיכול ונספג טוב .
חשוב - ברזל ,כמו גם סידן, זקוק לסביבה חומצית כדי להספג אם את נוטלת לוסק /אומפרדקס להורדת חומציות בבוקר אל תטלי ברזל בסמוך אליו וכן לא סמוך לתוסף סידן .
לשיפור הספיגה מומלץ ליטול עם מעט מיץ תפוזים טבעי או מעט לימון סחוט טרי המכילים ויטמין C וחומציות
ליטול במרווח של שעה לפחות ממוצרי חלב , תה וקפה
לא ציינת איזה ניתוח עברת - אם עברת טבעת ולא יכולה לבלוע כדורים תוכלי ליטול תכשיר נוזלי לתינוקות , ניתן להשיג בכל הקופות "פריפל 3" בין 20 ל30 טיפות לפי החסר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)