מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- גם לי יש המון חששות לפני הוועדה...שימי10/09/2011
אהלן גם לי יש תור לווועדה בעוד כחודש. יש לי חששות מה להגיד, מה לא להגיד... אני ניסיתי דיאטות, כדורים, רדוקטיל, אשכוליות ויטליה, דיקור סיני, ועוד ועוד ורק ירדתי ועליתי. אני בת 29, שוקלת 105 ק"ג , גובה 170 ס"מ. אמא לשני ילדים . גילו אצלי סכרת לפני כשנה וחצי ואני לוקחת כדורים ג'נואט ופרנדס כל יום. עם הכדורים אני יחסית מאוזנת, HA1C אחרון יצא לי 5.8 ( בהתחלה היה גבוה -7.5). אני מפחדת אולי בגלל שהסכרת מאוזנת הם לא יאשרו לי את הניתוח? יגידו לי שאני לא מספיק התאמצתי... אשמח עם חברי הפורום יתנו לי עצה טובה מה להגיד בוועדה ככה שיבינו שבישבילי זה הפתרון היחידי ולא ידחו אותי. נמאס לי להיות שמנה, נמאס לי שאני חולת סכרת בגיל 29, יש לי ילדים קטנים שאפילו לשחק איתם קשה לי בגלל המשקל. נרשמתי לסטודיו C בהתחלה הייתי הולכת , רזיתי איזה 3 ק"ג, ועכשיו העלתי שוב -5 ק"ג- ופשוט נמאס לי. בבקשה תנו לי עצה טובה שאוכל לעבור את הוועדה בשלום תודה מראש ויום טוב :)))))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפסיקי לחשוש - תגובה
שולה זק10/09/2011את עומדת בקריטריונים אין לך מה לחשוש בועדה.
תגיעי רגועה. עם הבדיקות. תעני למה שישאלו אותך בכנות לגבי דיאטות, הרגלי אכילה ושאת יודעת לקראת מה את הולכת ומשוכנעת שזה הפתרון עבורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדה
זיו10/09/2011אין מה לחשוש מהועדה. הם בסך הכל רוצים לודא שאת יודעת לקראת מה את הולכת והציפיות שלך מהתוצאות רציונליות... תהיי אמיתית, תסבירי את הקושי שלך ותאמרי שאת מחויבת אם את באמת מבינה שהתהל בהצלחה!יך יחייב אותך לשינוי חייך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובות!!
שמש11/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)