גם לי יש המון חששות לפני הוועדה...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• גם לי יש המון חששות לפני הוועדה...
    שימי
    10/09/2011

אהלן גם לי יש תור לווועדה בעוד כחודש. יש לי חששות מה להגיד, מה לא להגיד... אני ניסיתי דיאטות, כדורים, רדוקטיל, אשכוליות ויטליה, דיקור סיני, ועוד ועוד ורק ירדתי ועליתי. אני בת 29, שוקלת 105 ק"ג , גובה 170 ס"מ. אמא לשני ילדים . גילו אצלי סכרת לפני כשנה וחצי ואני לוקחת כדורים ג'נואט ופרנדס כל יום. עם הכדורים אני יחסית מאוזנת, HA1C אחרון יצא לי 5.8 ( בהתחלה היה גבוה -7.5). אני מפחדת אולי בגלל שהסכרת מאוזנת הם לא יאשרו לי את הניתוח? יגידו לי שאני לא מספיק התאמצתי... אשמח עם חברי הפורום יתנו לי עצה טובה מה להגיד בוועדה ככה שיבינו שבישבילי זה הפתרון היחידי ולא ידחו אותי. נמאס לי להיות שמנה, נמאס לי שאני חולת סכרת בגיל 29, יש לי ילדים קטנים שאפילו לשחק איתם קשה לי בגלל המשקל. נרשמתי לסטודיו C בהתחלה הייתי הולכת , רזיתי איזה 3 ק"ג, ועכשיו העלתי שוב -5 ק"ג- ופשוט נמאס לי. בבקשה תנו לי עצה טובה שאוכל לעבור את הוועדה בשלום תודה מראש ויום טוב :)))))))

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפסיקי לחשוש - תגובה

שולה זק
    10/09/2011

את עומדת בקריטריונים אין לך מה לחשוש בועדה.
    תגיעי רגועה. עם הבדיקות. תעני למה שישאלו אותך בכנות לגבי דיאטות, הרגלי אכילה ושאת יודעת לקראת מה את הולכת ומשוכנעת שזה הפתרון עבורך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועדה

זיו
    10/09/2011

אין מה לחשוש מהועדה. הם בסך הכל רוצים לודא שאת יודעת לקראת מה את הולכת והציפיות שלך מהתוצאות רציונליות... תהיי אמיתית, תסבירי את הקושי שלך ותאמרי שאת מחויבת אם את באמת מבינה שהתהל בהצלחה!יך יחייב אותך לשינוי חייך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובות!!

שמש
    11/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו