מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בליעת כדוריםניב10/09/2011
שלום לכולם,
אני פעם ראשונה בפורום זה.מתכננת לעשות ניתוח טבעת.יש לי ועדה לאישור ב25/9 בבית החייל.
אשמח לשמוע מה עושים בועדה הזאת,מהן השאלות וכמה זמן עורך המפגש.
שאלה נוספת היא בנוגע לבליעת כדורים, קראתי בפורום זה על קשיים בבליעת כדורים.האם הקשיים הם גם בניתוח טבעת ? אני חייבת לבלוע כדורים באופן כרוני בעקבות סרטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת ניתוח- תגובה
שולה זק10/09/2011למה טבעת? האם היית אצל כירורג שמבצע את כל סוגי הניתוחים - טבעת, שרוול, מעקף קיבה - וטבעת זה הניתוח שהכי מתאים לך לאחר בדיקת כל הנתונים?? בניתוחי טבעת ידוע על מגבלות בסוגי אוכל, על "תקיעות" ,הקאות.
בועדה בודקים שאת עומדת בקריטריונים, שאת יודעת לקראת מה את הולכת. המפגש הוא בסביבות רבע שעה עד 20 דקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה
ניב10/09/2011שלום שולה, תודה שענית לי במהרה.
הייתי בפגישת ייעוץ אצל ד"ר אבינח והוא המליץ על ניתוח טבעת. -bmi שלי הוא 39 ויש לי מחלות רקע כמו לחץ דם ושומנים בדם.אני מאוד חוששת מהניתוח ובעיקר מהחיים אחרי,אך הגעתי לתחושת אין ברירה.אני שנתיים לאחר החלמה מסרטן השד שבעקבותיו שמנתי מאוד ואינני מצליחה לרדת גרם,רק לעלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי יעוץ נוסף - תגובה
שולה זק10/09/2011דר' אבינוח מנתח אך ורק טבעת. אני מדגישה אך ורק טבעת. כך שהוא גם לא יכול להמליץ על משהוא אחר.
אני ממליצה לך בחום גשי בדחיפות ליעוץ נוסף לרופא כיראורג שעושה את כל סוגי הניתוחים ולא רק טבעת.
את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)