בליעת כדורים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בליעת כדורים
    ניב
    10/09/2011

שלום לכולם,
    אני פעם ראשונה בפורום זה.מתכננת לעשות ניתוח טבעת.יש לי ועדה לאישור ב25/9 בבית החייל.
    אשמח לשמוע מה עושים בועדה הזאת,מהן השאלות וכמה זמן עורך המפגש.
    שאלה נוספת היא בנוגע לבליעת כדורים, קראתי בפורום זה על קשיים בבליעת כדורים.האם הקשיים הם גם בניתוח טבעת ? אני חייבת לבלוע כדורים באופן כרוני בעקבות סרטן.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליעת כדורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת ניתוח- תגובה

שולה זק
    10/09/2011

למה טבעת? האם היית אצל כירורג שמבצע את כל סוגי הניתוחים - טבעת, שרוול, מעקף קיבה - וטבעת זה הניתוח שהכי מתאים לך לאחר בדיקת כל הנתונים?? בניתוחי טבעת ידוע על מגבלות בסוגי אוכל, על "תקיעות" ,הקאות.
    בועדה בודקים שאת עומדת בקריטריונים, שאת יודעת לקראת מה את הולכת. המפגש הוא בסביבות רבע שעה עד 20 דקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשולה

ניב
    10/09/2011

שלום שולה, תודה שענית לי במהרה.
    הייתי בפגישת ייעוץ אצל ד"ר אבינח והוא המליץ על ניתוח טבעת. -bmi שלי הוא 39 ויש לי מחלות רקע כמו לחץ דם ושומנים בדם.אני מאוד חוששת מהניתוח ובעיקר מהחיים אחרי,אך הגעתי לתחושת אין ברירה.אני שנתיים לאחר החלמה מסרטן השד שבעקבותיו שמנתי מאוד ואינני מצליחה לרדת גרם,רק לעלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצוי יעוץ נוסף - תגובה

שולה זק
    10/09/2011

דר' אבינוח מנתח אך ורק טבעת. אני מדגישה אך ורק טבעת. כך שהוא גם לא יכול להמליץ על משהוא אחר.
    אני ממליצה לך בחום גשי בדחיפות ליעוץ נוסף לרופא כיראורג שעושה את כל סוגי הניתוחים ולא רק טבעת.
    את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת.
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו