כמה שאלות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    משמש
    11/09/2011

היי חברה כמה שאלות בבקשה... אני רק ישבתי עם יועץ עוד לא התחלתי בבדיקות, הבנתי שאצטרך להגיע לדיאטנית האם אגיע לדיאטית לפני או אחרי בדיקות או במהלך כי הבנתי שאצל דיטאנית יש כמה מפגשים? ועוד שאלה אני היום קמה בבוקר עם בחילות ותחושה לא הכי נעימה זה קרה במיוחד אחרי הלידה כי במשך ההריון הקאת, האם זה משפיע על הניתוח וההחלמה אחרי? שאלה נוספת.... הבנתי שניתוח שרוול מחברים את הקיבה עם קלפסים האם זה נשאר לצמיטוט או מוציאים אותם? ושאלה אחרונה.. ובשיא הכינות מישהו עבר את הניתוח ואמר הלוואי שלא עשיתי את זה או אמר את זה בתחילת ההחלמה? המון תודות ואשמח אם תתיחסו לשאלות שלי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות נפוצות - תגובה

שולה זק
    11/09/2011

נסי למדור שאלות נפוצות.
    קראי את הכל שם. זה מאגר מידע בלתי נידלה.
    אחרי זה אם ישארו שאלות, נענה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות - תגובה

נילי
    12/09/2011

בוקר טוב, משמש . מומלץ ורצוי מאוד להרשם דרך המנתח ליעוץ/סמינר/פגישה/הרצאה שמעבירים למטופלים החדשים בקליניקות/מרפאות שמטפלים בהשמנת יתר. רוב המנתחים לא קובעים את התור לניתוח בלי השתתפות במפגש כזה. בהרצאה מסבירים בדיוק את התהליך : רופא, אחות, דיאטנית, פסיכולוג מספרים על הניתוח ושינוי הרגלי חיים. הם עונים על שאלות, קובעים תורים למעקב מלווים עד הניתוח וגם שנתיים אחרי ניתוח לפחות. אז תנסי להתקשר ולברר מתי יהיה כזה מפגש בבית חולים שבו היית ביעוץ. בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו