שאלה חשובה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    עינת
    11/09/2011

שלום לכולם, אני עברתי את כל הבדיקות וקיבלתי את כל האישורים לביצוע ניתוח שרוול. בעקרון נקבע לי במלב"י תור לסוף נובמבר (מאד מתסכל). מאד מתלבטת האם יש טעם לנסות לקבוע אצל מנתח אחר או להמתין לד"ר רזיאל...
    השאלה העיקרית שלי היא: מה הכוונה כשקובעים שבניתח מסויים מורידים % מסויים מהמשקל העודף? למה הכוונה, מדוע לא מורידים 100% מהמשקל העודף??? איך ועלפי מה מעריכים את ה%???

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה - תגובה

שולה זק
    11/09/2011

לגבי התור במלב"י נתון לשיקולך.
    לגבי הירידה במשקל. אלה הנתונים שהתקבלו לאחר שנות מחקר במטופלים שעברו את הניתוח.
    תוכלי לקרוא בשאלות נפוצות תשובות מפורטות של הרופאים בנושא.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אתה לא מעוניין בתור אשמח לקנותו

משתרוולת
    06/10/2011

אני מתעתדת להינתח אצל ד"ר רזיאל בדצמבר וברשותי כל האישורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשקל העודף מוגדר כפער

מקס ברנר
    07/10/2011

בין המשקל במועד אישור הניתוח לבין BMI 25 (גבול המשקל התקין ).הרוב המכריע של המנותחים לא חוזרים למשקל תקין-לפחות לא באופן יציב ולאורך זמן.אחרי 40 שנה של ניתוחי מעקף קיבה,ולא מעט שנות שרוולים יש בסיס נתונים מספיק גדול בעולם כדי להצביע על ההורדה הממוצעת של 60-70 % מהעודף.
    למה זה מפריע לך בעצם ?יש לזה הסברים מטבוליים כאלה ואחרים,אבל את עשויה להיות טובה מהממוצע !
    ולגבי התור שנקבע לך אצל ד"ר רזיאל-אנא ממך קצת סבלנות !ביחס לשנים שצברת משקל,והשנים שתהני מתוצאות הניתוח-מה זה להמתין 6 שבועות ?!
    ההורים שלי חיכו 8 שנים לקו טלפון וחשבו שזה הדבר הכי טבעי בעולם !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו