מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה חשובהעינת11/09/2011
שלום לכולם, אני עברתי את כל הבדיקות וקיבלתי את כל האישורים לביצוע ניתוח שרוול. בעקרון נקבע לי במלב"י תור לסוף נובמבר (מאד מתסכל). מאד מתלבטת האם יש טעם לנסות לקבוע אצל מנתח אחר או להמתין לד"ר רזיאל...
השאלה העיקרית שלי היא: מה הכוונה כשקובעים שבניתח מסויים מורידים % מסויים מהמשקל העודף? למה הכוונה, מדוע לא מורידים 100% מהמשקל העודף??? איך ועלפי מה מעריכים את ה%???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
שולה זק11/09/2011לגבי התור במלב"י נתון לשיקולך.
לגבי הירידה במשקל. אלה הנתונים שהתקבלו לאחר שנות מחקר במטופלים שעברו את הניתוח.
תוכלי לקרוא בשאלות נפוצות תשובות מפורטות של הרופאים בנושא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה לא מעוניין בתור אשמח לקנותו
משתרוולת06/10/2011אני מתעתדת להינתח אצל ד"ר רזיאל בדצמבר וברשותי כל האישורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשקל העודף מוגדר כפער
מקס ברנר07/10/2011בין המשקל במועד אישור הניתוח לבין BMI 25 (גבול המשקל התקין ).הרוב המכריע של המנותחים לא חוזרים למשקל תקין-לפחות לא באופן יציב ולאורך זמן.אחרי 40 שנה של ניתוחי מעקף קיבה,ולא מעט שנות שרוולים יש בסיס נתונים מספיק גדול בעולם כדי להצביע על ההורדה הממוצעת של 60-70 % מהעודף.
למה זה מפריע לך בעצם ?יש לזה הסברים מטבוליים כאלה ואחרים,אבל את עשויה להיות טובה מהממוצע !
ולגבי התור שנקבע לך אצל ד"ר רזיאל-אנא ממך קצת סבלנות !ביחס לשנים שצברת משקל,והשנים שתהני מתוצאות הניתוח-מה זה להמתין 6 שבועות ?!
ההורים שלי חיכו 8 שנים לקו טלפון וחשבו שזה הדבר הכי טבעי בעולם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)