מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שולה!!!!!!!!! 11.10!!!הנאולגה13/09/2011
איזה כיייייייייייייייייף!!!!
משום מה הוא היה ממש נחמד אלי!!!!!!! (רובין,כן) וחייך מלא וראה שהתרגשתי!!!!!!1 הוא בכלל לא הסתכל על הבדיקות!
יאלללללללללללה קרחנות לניתוח!
איזה
א
ו
ש
ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יופי לשמוע - תגובה
שולה זק13/09/2011העיקר נסעת רגועה יותר אחרי שדיברנו.
מתי יתנו לך תאריך לניתוח?
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאולגה
ג'ולי13/09/2011מזל טוב אולגה על התאריך. אני מקווה שבקרוב גם אצלי.
הרבה ב פורום ציינו שרובין לא נחמד, אבל היו לי 2 פגישות עימו והוא היה מקסים.
הבנתי שגם אלייך הוא התנהג יפה.
על מה הם מדברים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה וג'ולי
אולגה13/09/2011שולה- התאריך שציינתי זה יום הניתוח! הכל הסתדר כמו שצריך... והופ יאללה פגישה עם מרדים ופחות מחודש אני מנותחת:)
ג'ולי, האמת שבפגישה ה1 הוא לא ממש היה נחמד חחחח ויש לו מראה קצת קשוח, והוא לא מרבה לדבר... כנראה יש אנשים שבאים לו טוב ויש כאלה שלא חחחחחח
אל תשכחי שהוא פוגש מלא אנשים ביום, והאמת שגם אני הייתי גם מאוד לחוצה לפגוש אותו שנית.. אבל הוא היה מקסים ואפילו צחקנו ביחד :):)
מה איתך ג'ולי? איך מתקדם התהליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אליי הוא היה נחמד!!
מאיה13/09/2011אני באמת לא יודעת על מה הם מדברים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)