מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זכאות לניתוח שרוול.סמדר13/09/2011
שלום
אני נשואה+2
גובה 1.54 שוקלת 83 ק"ג
יש לי כולסטרול גבוה 155 (הטווח עד 130). אני סובלת מכאבי גב באופן קבוע.
אני מנסה לרדת במשקל שנים אך ללא הצלחה. כמובן שהדבר מדכא אותי מאוד.
לקחתי במשך 3 ח' את הכדורים של דיל אקסטרים שהתבררו כמזוייפים ומסוכנים. הם עשו אותי סהרורית ועצבנית . גם הם מן הסתם לא עזרו. אני פשוט מיואשת.
יש לנו במשפחה הקרובה היסטוריה של סוכר וסרטן במעי הגס.
יש לי ביטוח פרטי דרך מקום העבודה.
מה הסיכוי שלי לעמוד בקריטריונים של ניתוח שרוול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק13/09/2011את לא בקריטריונים לניתוח.
ממליצה לקבל תפריט מדיאטנית. להקפיד על מעקב שלה בהתחלה כל שבועיים, לשלב פעילות גופנית, שישפר גם את ערכי הכולסטרול, להירשם לקבוצת תמיכה ותראי שתגיעי להישגים נאים.
תחליטי שאת משנה אורח חיים ומאמצת הרגלי אכילה חדשים - בריאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכאות לניתוח שרוול. - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה13/09/2011ה BMI שלך הינו 35. בנוסף כולסטרול גבוה וכאבי גב כרוניים !!!!!
במשפחה מחלות ה מטבוליות.
צריך לדון במקרה שלך לעומק ואולי לשלוח אותך לועדת חריגים.
תוכלי ליתוא איתי קשר טלפוני ואשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכאות לניתוח שרוול
אבי24/11/2012שלום
אני מעוניין בניתוח שירוול קיבה, אך לפני שאתחיל את התהליך אני רוצה לדעת אם אני עומד בקרטריונים של ניתוח במסגרת ביטוח פלטינום של הכללית.
הBMI שלי עומד על 37 ואני חולה בסכרת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכאי - תגובה
שולה זק24/11/2012ראה תשובתי אליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)